Yardım MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

GB93

80+
Reaksiyon skoru
18
Mekanık klavye önerisi istiyorum agirlikla şu an steam pubg oynuyorum başka fps hikayeli oyunlar falanda oynucam ilerde
gece falan çok ses etmeyen güzel rgbli mekanik klavye bakıyorum yardımcı olursanız sevirim

Bütçe orta halli taksitle alicam.

Öneri alabiliryim
hocam inan bilmiyorum elimde 7-8 tane klavye var ama hepsini 1 sene önce çok ucuza aldım şuan ucuz da değillerdir bi anlamı olmaz gibi rk61 kullanıyorum şuan modladım switch değiştirdim çok güzel oldu

• Beğen
Reaksiyonlar: GB93
Mekanık klavye önerisi istiyorum agirlikla şu an steam pubg oynuyorum başka fps hikayeli oyunlar falanda oynucam ilerde
gece falan çok ses etmeyen güzel rgbli mekanik klavye bakıyorum yardımcı olursanız sevirim

Bütçe orta halli taksitle alicam.
Bütçe belirtmen lazım, orta halli çok değişken çünkü. Tam bütçe verirsen önerebilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: GB93
Bütçe belirtmen lazım, orta halli çok değişken çünkü. Tam bütçe verirsen önerebilirim.
Reis mekanik olsun fps oyunları hikayeli oyunları için gecikme süresiz az olsun tuş sesi çok çıkmasın ne kadar piyasada bilmiyorum

Reis mekanik olsun fps oyunları hikayeli oyunları için gecikme süresiz az olsun tuş sesi çok çıkmasın ne kadar piyasada bilmiyorum
Bunun ucu çok açık işte adamda onu diyor 1300 e de var 5000'e de ortalama bir şey söyleki ona göre öneri yapılsın

Geri