Membran klavye alınır mı?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
321
Gençler selam. Membrane klavye almayı düşünüyorum. Mekanikten farkı nedir? Kullandıysanız, önerir misiniz?

Gençler selam. Membrane klavye almayı düşünüyorum. Mekanikten farkı nedir? Kullandıysanız, önerir misiniz?
Mekaniklere göre daha sessiz oluyorlar fakat ömürleri daha kısa oluyor. Kısaca tavsiyem ses çıkarmaları çok sorun olmayacaksa mekanik almanız.

bu mekaniklerde switch muhabbeti vardı yanılmıyorsam. Yeni sistem dizdim ve açıkçası para suyunu çekti. Bu yüzden bi yandan oyun oynatacak, kaliteli ve olabildiğince sessiz bir şey arıyorum. Switch ler arasında çok fark mı?
Post automatically merged:

Ve membran lar için ömür olarak 3-5 yıl civarı mıdır?

bu mekaniklerde switch muhabbeti vardı yanılmıyorsam. Yeni sistem dizdim ve açıkçası para suyunu çekti. Bu yüzden bi yandan oyun oynatacak, kaliteli ve olabildiğince sessiz bir şey arıyorum. Switch ler arasında çok fark mı?
switch farkı sesleri oluyot

Post automatically merged:

Ve membran lar için ömür olarak 3-5 yıl civarı mıdır?
Hocam benim bildiğim kadarıyla tek fark tepkime süresi farkları onlarda o kadar aşırı farkeden şeyler değil diye biliyorum.Birde klavyenin kalitesine göre mesela aynı anda 4-5 tuşa basabilme durumları oluyor yada daha fazla.Membran ile mekanik arasındaki tek fark switchleridir.Membran klavyelerin ömürü hiçte kısa değiller. Evimde 9 senelik membran a4 tech klavye duruyor hala taş gibi

Geri