Hyper x alloy core rgb ye bak biup up
475 e almıştım kasımdaHyper x alloy core rgb ye bak bi
hocam fiyatı 2 katı şuan maalesef bütçemi aşıyor ancak teşekkürler önerin içinHyper x alloy core rgb ye bak bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
475 e almıştım kasımda
gamenote hakkında bilgin var mı hocam güzel duruyorgclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjw0IGnBhDUARIsAMwFDLl6gCEmGcxhSNcGKI_kYuiI3uwTmkCRNzYWPy4AiFrSdCaSi3yMD0QaAoMsEALw_wcBGamenote KB866L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Gamenote KB866L Kablolu RGB Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mekanik istersen
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhaba forumdaşlar, Daha önce benzeri konular açılmış ancak fiyatlar uçmuş gitmiş. Güncel fiyatlarda 500 TL'ye kadar alınabilecek bir membran klavye arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
Hocam diğer klavyeler gibi membran ama diğerlerinden tek farkı anti-ghosting olması. O yüzden bu bütçede everest rampage gibi markalar değil gamenote tercih edilmelidir. Ayrıca o gamenoteden bende aldım kuponla birlikte 265 tl ye geldi. Elime geçince istersen deneyimlerimi paylaşabilirim.hocam fiyatı 2 katı şuan maalesef bütçemi aşıyor ancak teşekkürler önerin için
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamenote hakkında bilgin var mı hocam güzel duruyor
memnun musunuz bende 360tLYE buLDUM bir tane alMAYI düşünüy.mÇok teşekkürler cevaplarınız için. Bütçenin az olduğunu bildiğim için 2. el ürüne yönelme kararı aldım ve dolap üzerinden 450 TL'ye logitech g213 aldım şuan memnunum. Teşekkürler önerileriniz için tekrardan