Memtest86 sonuçlarıı

Feridun19

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba CS oynarken sürekli hata verip oyundan atıyor internette çok araştırdım ve RAM'lerde sorun olabileceği yazıyordu Memtest ile ayrı ayr kontrol edin dediler yaptım 1.resimdeki ilk RAM diğer resimdekini test başladı böyle hatalar vermeye başladı RAM'ler gidikmi garantileri var nasıl iade edebilirim.

Ekler

• IMG_3173.webp
    IMG_3173.webp
    1.2 MB · Hit: 18
  • IMG_3178.webp
    IMG_3178.webp
    1.4 MB · Hit: 16
Merhaba CS oynarken sürekli hata verip oyundan atıyor internette çok araştırdım ve RAM'lerde sorun olabileceği yazıyordu Memtest ile ayrı ayr kontrol edin dediler yaptım 1.resimdeki ilk RAM diğer resimdekini test başladı böyle hatalar vermeye başladı RAM'ler gidikmi garantileri var nasıl iade edebilirim.
Neden iade edesin değişim iste :D ramlerin fiyatı uçtu iade ile uğraşma. Ramleri teker teker dene hatalı olan rami söylersen işlemler daha hızlı olabilir bende 1.5 haftada çözülmüştü.

Neden iade edesin değişim iste :D ramlerin fiyatı uçtu iade ile uğraşma. Ramleri teker teker dene hatalı olan rami söylersen işlemler daha hızlı olabilir bende 1.5 haftada çözülmüştü.
Ikiside hatalı birdaha asla gskill almam çünkü bundan önce gskill almıştım o ramlerde arızalı çıkmıştı

Ikiside hatalı birdaha asla gskill almam çünkü bundan önce gskill almıştım o ramlerde arızalı çıkmıştı
gskillden ziyade kullandığı çip önemli mhz ve cl değerleri nedir ?

ddr4 te nasıl işliyor tam bilmiyorum ama muhtemelen hynix değildir hynix çiplerde arıza ihtimali çok düşük. Gskill iyi bir ram markası ama çip olarak hynix kullanmadığı modeller illa vardır.

garantisi varsa garantiye yolla garantisi bittiyse xmp kapatıp dene. mhz düştüğü için stabil olabilir ama çok da güvenme gözün whea hatalarında olsun.

powershell'e şu kodu yazarak whea hatalarına bakabilirisin
Get-WinEvent -FilterHashtable @{LogName='System'; ProviderName='Microsoft-Windows-WHEA-Logger'} |
Select-Object TimeCreated, Id, LevelDisplayName, Message |
Select-Object -First 30

garantiye yollayıp değişim iste malum ram fiyatları uçtu para iadesi kabul etme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,866
Üyeler
186,254
Son üye
Papalaz