MrBonapart
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,378
en basitinden kendi ülkesinde bile artık nefret edilen bir insan oldu.Erdoğan'ı Azerbaycan dışında GERÇEKTEN dost gören var mı?
en basitinden kendi ülkesinde bile artık nefret edilen bir insan oldu.Erdoğan'ı Azerbaycan dışında GERÇEKTEN dost gören var mı?
Kendi ülkesinde nefret eden azınlık kesim, hep vardı. Sonradan olma değil. Onların üstüne, Fetöcüler eklendi işte. Ülkenin menfaatini düşünmeyip, ideolojik saplantılarla olayları değerlendirenler, Erdoğan'ın düşmanı oluyor.en basitinden kendi ülkesinde bile artık nefret edilen bir insan oldu.
azınlık kesim mi? ciddi olamazsın.Kendi ülkesinde nefret eden azınlık kesim, hep vardı. Sonradan olma değil. Onların üstüne, Fetöcüler eklendi işte. Ülkenin menfaatini düşünmeyip, ideolojik saplantılarla olayları değerlendirenler, Erdoğan'ın düşmanı oluyor.
iyi parti iyidir (!)artık hangi parti iyi bilmiyorum kafam corba oldu
Azınlık kesim olduğunu, belediye seçimlerinde gördük. Ak Partinin kaybettiği tüm belediyelerde, meclis üyelerinde Ak parti çoğunlukta. Sen bir CHP'linin, mecliste Ak Partiye; başkanlıkta CHP'ye oy vereceğini mi düşünüyorsun?azınlık kesim mi? ciddi olamazsın.
Bütün medyaları kendi kontrollerine alıp din sömürüsü yapmıyorlarAzınlık kesim olduğunu, belediye seçimlerinde gördük. Ak Partinin kaybettiği tüm belediyelerde, meclis üyelerinde Ak parti çoğunlukta. Sen bir CHP'linin, mecliste Ak Partiye; başkanlıkta CHP'ye oy vereceğini mi düşünüyorsun?
Bunu ideolojik saplantısı olan seçmenler yapamaz. Fakat Ak Partililer yapar. Ak Parti'nin hizaya gelmesi için, ders alması için yaparlar. 2023'te, ne kadar azınlıkta olduğunuzu tekrar göreceksiniz. Ak Parti ve MHP karşısında, aklınıza gelebilecek tüm partiler birleşiyor ve hâlâ kazanamıyorsa, dönüp kendinize bakmalısınız. Nerede hatâ yapıyorsunuz acep?
İnsanlarımızın fanatik olmak gibi bir sorunu var. Hiçbir şekilde yapılan hataların farkına varmıyorlar. Değişimden korkuyorlar.Azınlık kesim olduğunu, belediye seçimlerinde gördük. Ak Partinin kaybettiği tüm belediyelerde, meclis üyelerinde Ak parti çoğunlukta. Sen bir CHP'linin, mecliste Ak Partiye; başkanlıkta CHP'ye oy vereceğini mi düşünüyorsun?
Bunu ideolojik saplantısı olan seçmenler yapamaz. Fakat Ak Partililer yapar. Ak Parti'nin hizaya gelmesi için, ders alması için yaparlar. 2023'te, ne kadar azınlıkta olduğunuzu tekrar göreceksiniz. Ak Parti ve MHP karşısında, aklınıza gelebilecek tüm partiler birleşiyor ve hâlâ kazanamıyorsa, dönüp kendinize bakmalısınız. Nerede hatâ yapıyorsunuz acep?
Hıhı, evet. Bütün medya Ak Parti'nin elinde. Çok haklısınız. Zaten o yüzden, A Haber denen illet kanal 15 Temmuz'da Erdoğan'ın direniş çağrısını yayınlamadı. Ak Parti'nin yanında olduğu için yapmadı bunu...Bütün medyaları kendi kontrollerine alıp din sömürüsü yapmıyorlar![]()
BİNAYYIVIIMBir tane reis binali yıvdıvım diyordu
Ooo şimdi anlıyorum. Hayırlı işler diliyorum size.Hıhı, evet. Bütün medya Ak Parti'nin elinde. Çok haklısınız. Zaten o yüzden, A Haber denen illet kanal 15 Temmuz'da Erdoğan'ın direniş çağrısını yayınlamadı. Ak Parti'nin yanında olduğu için yapmadı bunu...
Din sömürüsü yapan da yok. Dînî inancımıza göre yaşamaya çalışıyoruz. Din sömürüsü yapan, seçimden önce Yasin suresini okumaya çalışan İmamoğlu'dur.
Haklısın, ne olursa olsun CHP'ye oy veren %20'lik bir kesim var. Halkımızın en fanatiği bunlardır.İnsanlarımızın fanatik olmak gibi bir sorunu var. Hiçbir şekilde yapılan hataların farkına varmıyorlar. Değişimden korkuyorlar.
Hocam bırak uğraşma bu arkadaş kör valla anlamıyorOoo şimdi anlıyorum. Hayırlı işler diliyorum size.
Bilimsel argümanlarla konuşun hocam. Muhalefetin projelerinden bahsedin, planlarını söyleyin. Sosyal medyadaki içi boş söylemlerle seçim kazanılmaz. Muhalefet böyle devam ederse, daha çok seçim kaybedersiniz.Ooo şimdi anlıyorum. Hayırlı işler diliyorum size.
Ülkemizde iyi giden hiçbir şey yok reis sen kendini kandırmaya devam et. İnsanlarımız da manavın önünden geçerken oğlunun gözünü kapasın, cebinde 50 kuruş ile intihar etsin, üniversite mezunlarımız iş bulamasın, turistler dışarda gülüp eğlenirken biz evde tıkılıp kalalım, topraklarımız parsel parsel katarlılara satılsın vs vs. neyse devamHaklısın, ne olursa olsun CHP'ye oy veren %20'lik bir kesim var. Halkımızın en fanatiği bunlardır.