Neler Yeni

Merhaba arkadaşlar 2 Tane SSD Alacağım Yardımcı Olur musunuz?

Reaksiyon skoru
5
Herkese merhaba arkadaşlar, birisi laptop için birisi masaüstü bilgisayar olmak üzere iki adet 240GB SSD alacağım, bilgisi olan ya da tecrüblerinden kaynkalı bilgi vermek isteyen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Sizce Hangi marka model almam daha sağlıklı olur.

SATA Alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen hemen aynı durumdayız :D GTX 1050 Ti var 1 TB HDD var. adobe programlarını ve sistemi kurmak için ssd alıyorum. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adata'nın performansı sonradan düşüyor ve ısınma problemi var diyorlar karşılaştınız mı hiç
daha yeni aldım 44 derece çalışıyor

Sen Pantolon değiştirir gibi değiştirmişsin :D Ben bundan önce laptop kullanıyordum. Toshiba o da hesap makinesi ile 1 v 1 atar yani sonra bunu aldım yaş 26-27 ama çalışa çalışa kendi paramla anca bu kadar oluyor ben kendi sistemimi zamanında 2350 TL'ye kurmuştum ekranda dahil :D :D ondan sonra hiç bilgisayar toplamaya çalışmadım :D
kanka öyle değil aslında 12 yaşında başladı gt 630 la - şuan 25 yaşındayım :D

kanka öyle değil aslında 12 yaşında başladı gt 630 la - şuan 25 yaşındayım :D
Allah daha iyilerini versin kardeşim inşallah :D Bu arada sanırım ya Samsung ya da Kingstone alacağım ama aklımı kurcalayan soru kingston'un okuma yazması arasında baya fark var diğerlerine kıyasla daha yavaş kalır mı onu düşünüyorum.

Allah daha iyilerini versin kardeşim inşallah :D Bu arada sanırım ya Samsung ya da Kingstone alacağım ama aklımı kurcalayan soru kingston'un okuma yazması arasında baya fark var diğerlerine kıyasla daha yavaş kalır mı onu düşünüyorum.
kanka fazla bişi farketmez 240 ssd lerde ne bulursan ucuza direk ona yapış bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,984
Üyeler
173,109
Son üye
WoodyJazZ
Geri