MERHABALAR

Mustaafa

80+
Reaksiyon skoru
1
Boyum kısa evet peki bu boy ne zaman durucak.

Sizce kaç cm olurum bir tahmininiz var mı genel olarak kızlardan uzunum ama bu nesil garip herkes dev.

Sizce kaç cm olurum bir tahmininiz var mı genel olarak kızlardan uzunum ama bu nesil garip herkes dev.
21 yaşına kadardı sanırım

boy da genetik, kaç yaşına kadar uzayacağında genetik ailen kısaysa yüksek ihtimal kısa olursun sende 15yaş 167 normal mi yani olan çok var olmayanda çok var neye göre normal?

Uzayabilirsin, böyle de kalabilirsin. Daha küçüksün uzama ihtimalin yüksek ama uzamasan da bunu kendine sorun etme. Değiştirebileceğin şeylerin üstüne git, değiştiremeyeceğin şeylerin değil.

bu yaşlarda sıkıntı değil zaten yaşıtlarım 170lerde ama uzamassam sıkıntı olur ya en azında 174 görsem :D

Bu kişiden kişiye değişir o yüzden kesin bir sonuç söyleyemeyiz. Bence 17 yaşınıza kadar uzarsınız.

bu nesil cidden garip bizim 9 lar insanazor gibi maşallah
boyun genetikle alakalı bişey daha 15 yaşındasın 20 ye kadar uzar tahminen sıkma canını çok düşünme

15 iken 1.7 idim. 22 oldum 1.8'im şuan, artık durdu.

bu yaşlarda sıkıntı değil zaten yaşıtlarım 170lerde ama uzamassam sıkıntı olur ya en azında 174 görsem :D
oturduğun yerde boyunu çok uzatamazsın seninde gayret etmen lazım ben kemik oluşumu için d3k2 vitamini kullanıyorum çinko içinde et ve süt ürünleri tüketiyorum kahvaltıda falan peyniri çok yerim yatmadan önce süt falan iç sonra boy uzatma egzersizleri var isimlerini bilmiyorum ama yatmadan önce onları yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri