21 yaşına kadardı sanırımBoyum kısa evet peki bu boy ne zaman durucak.
Sizce kaç cm olurum bir tahmininiz var mı genel olarak kızlardan uzunum ama bu nesil garip herkes dev.
Uzayabilirsin, böyle de kalabilirsin. Daha küçüksün uzama ihtimalin yüksek ama uzamasan da bunu kendine sorun etme. Değiştirebileceğin şeylerin üstüne git, değiştiremeyeceğin şeylerin değil.Boyum kısa evet peki bu boy ne zaman durucak.
Sizce kaç cm olurum bir tahmininiz var mı genel olarak kızlardan uzunum ama bu nesil garip herkes dev.
Ailen çok kısa değilse görürsünbu yaşlarda sıkıntı değil zaten yaşıtlarım 170lerde ama uzamassam sıkıntı olur ya en azında 174 görsem![]()
bu nesil cidden garip bizim 9 lar insanazor gibi maşallahBoyum kısa evet peki bu boy ne zaman durucak.
oturduğun yerde boyunu çok uzatamazsın seninde gayret etmen lazım ben kemik oluşumu için d3k2 vitamini kullanıyorum çinko içinde et ve süt ürünleri tüketiyorum kahvaltıda falan peyniri çok yerim yatmadan önce süt falan iç sonra boy uzatma egzersizleri var isimlerini bilmiyorum ama yatmadan önce onları yapıyorumbu yaşlarda sıkıntı değil zaten yaşıtlarım 170lerde ama uzamassam sıkıntı olur ya en azında 174 görsem![]()