SencerSof
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 308
Sultanım dolar alınır mı şuandaAltına gir evladım
Sultanım dolar alınır mı şuandaAltına gir evladım
Altın derim.Sultanım dolar alınır mı şuanda
Keskin kılıcımız ve Allah'a olan sonsuz inancımız var elhamdulillah.sultanım onların dolarları varsa bizim neyimiz var?
Asgari ücret yılbaşında 15.500 - 16.000 TL civarına yükselecek fakat asgari ücretin yükselmesinin iyi bir şey olmadığını söylemeye gerek kaldığını düşünmüyorum. Neden asgari ücretle, açlık sınırını kıyaslıyorsunuz ki? Doların 28 birim olduğu ülkede asgari ücret açlık sınırının üstüne çıkarılsa bile bu geçicidir. Açlık sınırı her zaman asgari ücretten yüksek olacaktır. İstanbul Ataşehirde 15.000 TL altına kira yok. Asgari ücret 16.000 TL olsa, sizce Ataşehirde 20.000 TL altına kira kalır mı?sultanım açlık sınırı 13k asgari ücret 11.400k ne düşünüyorsunuz?
Buna sebep olanların hepsini topluca dizip kellelerini kılıçla kesmek en doğrusu olacaktır.sultanım açlık sınırı 13k asgari ücret 11.400k ne düşünüyorsunuz?
Şuan gram altın zaten 1800 civarındaEn fazla 10 TL düşer (altın) ve bir kaç gün içinde gene gazlar. Altın'dan kaçmayın en güvenli limandır her zaman. Yılbaşına kadar 1.900 ün üzerine kesin çıkacaktır emin olun.
tamam işte yılbaşına kadar 1900 üstünü rahat görür diyorumŞuan gram altın zaten 1800 civarında
Çok az bi fark ona değinmek istedimtamam işte yılbaşına kadar 1900 üstünü rahat görür diyorum
Bak eğer ki 2.000 bandını kırarsa harika olur yatırımcılar için. Ben dün ayıptır söylemesi 1 tane cumhuriyet altını aldım ve artık her ay altın alacağım.Çok az bi fark ona değinmek istedim