Yalan vaatle seçimi aldı mı aldı gerisi onun için pekde önemli değil artık.Tek Video , Herşeyi Özetliyor .
Yalan vaatle seçimi aldı mı aldı gerisi onun için pekde önemli değil artık.Tek Video , Herşeyi Özetliyor .
Bir sonraki genel seçim 07 Mayıs 2028Yalan vaatle seçimi aldı mı aldı gerisi onun için pekde önemli değil artık.
Asgari ücretli 3 öğün simitle beslense ay sonuna para yetiştiremiyor siz 3milyonluk ev kredisi diyorsunuzKonut kredilerine bakayım dedim. 120 ay 2.800.000 TL lik bir ev almak istediğimde 10-12.000.000 TL geri ödeme yapmamı istiyor ve aylık ödemesi 80-90K. Bunu ortalama insan bile alamazken Asgari ücretle geçinen nasıl ödesin ?
Bir kişinin hem kira verip hem ev alabildiği dönemlerden nerelere geldik. Sorsan, dünya bizi kıskanıyor.Konut kredilerine bakayım dedim. 120 ay 2.800.000 TL lik bir ev almak istediğimde 10-12.000.000 TL geri ödeme yapmamı istiyor ve aylık ödemesi 80-90K. Bunu ortalama insan bile alamazken Asgari ücretle geçinen nasıl ödesin ?
geçen sene evin parasını tamamlamak için 100k kredi çektim. aylık şuan 2600 ödüyorum. Şuan çekmek istediğimde 4600TL ödenmesi gerekiyor. Herşeye 2 kat zam geliyor ama maaşlara o kadar gelmiyor nedense Her özel sektör için geçerli değil tabi. aralarında illa adam olanları var.Bir kişinin hem kira verip hem ev alabildiği dönemlerden nerelere geldik. Sorsan, dünya bizi kıskanıyor.
Tekrar aday olsa yine kazanır hocam Fahrettin Altun yine on numara algı yapar seçim döneminde.Bir sonraki genel seçim 07 Mayıs 2028
4,5 yıl sabredilir gibi değil
Rakip partinin de hakkını yememek lazım adamlar kazanacağız diye korktu herhalde ki kaybetmek için ellerindeki bütün kozları kullandılar.Tekrar aday olsa yine kazanır hocam Fahrettin Altun yine on numara algı yapar seçim döneminde.
İroni dimi buÜlkeye son 20 yılda gelmiş en iyi ekonomi bakanı Nurettin Nebati hoca biraz daha sabırlı olsalar adam faizi sıfırlayacaktı
Gerçek. Nurettin Nebati bir deha.İroni dimi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar gram üzülüyorsam adam değilim. Buradaki genç arkadaşlar bile daha beyinleri tükenmeden akp destekçisi oldu. Alsınlar şimdi 1000 dolarlık ekran kartını 2 bin dolara.
İq testine girse 90 ve üstü alabilir mi senceGerçek. Nurettin Nebati bir deha.