Neler Yeni

Meşhur firmadan alınan yenilenmiş (!) telefon

YazılımKafa

80+ Silver
Yenilenmiş telefon vb ürünler satan meşhur firmadan iphone 7 aldık. Ben hayatımda böyle sorunlu telefon görmedim. Telefon güya yenilenmiş ama hem ahizesinde sorun var, hem de ekranında. Ekranı zaten kendi halinde. Rastgele telefoncudan ekran alsak bundan sağlam olur. Ekranı sürekli kendi kendine tıklıyor. Telefon rehberine girilince rastgele birini arıyor, ana ekranda rastgele uygulama açılıyor. Kendi kendine açılıp kapanıyor. Arama geliyor ekran çalışmıyor, bir süre hiçbir şey yapılmıyor. Bu firmadan başka telefonda almayı düşünüyordum ama artık asla almam.
Elimizde bir tanede iphone 6 var, onun ekran falan sağlam. Onun ekranı buna takabilir miyiz? Destekler mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yenilenmiş telefon vb ürünler satan meşhur firmadan iphone 7 aldık. Ben hayatımda böyle sorunlu telefon görmedim. Telefon güya yenilenmiş ama hem ahizesinde sorun var, hem de ekranında. Ekranı zaten kendi halinde. Rastgele telefoncudan ekran alsak bundan sağlam olur. Ekranı sürekli kendi kendine tıklıyor. Telefon rehberine girilince rastgele birini arıyor, ana ekranda rastgele uygulama açılıyor. Kendi kendine açılıp kapanıyor. Arama geliyor ekran çalışmıyor, bir süre hiçbir şey yapılmıyor. Bu firmadan başka telefonda almayı düşünüyordum ama artık asla almam.
Elimizde bir tanede iphone 6 var, onun ekran falan sağlam. Onun ekranı buna takabilir miyiz? Destekler mi?
Yenilenmiş cihazların garantisi yok mu cihazın garantiye verin direkt?

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
6 danda olmayın bence.

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Cihaz lazım olduğu için henüz veremedik. Ama böyle adi malzeme kullanan bir firma garantide işini düzgün yapar mı şüpheliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O artık kasmaya başladı, çok önemli değil.
Bende düzelteceklerini düşünmüyorum. İade etme şansınız varsa en mantıklısı o bence. Ekranların uyacağını sanmıyorum ayrıca.

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende düzelteceklerini düşünmüyorum. İade etme şansınız varsa en mantıklısı o bence. Ekranların uyacağını sanmıyorum ayrıca.
İade zamanı geçti maalesef. Başlarda çok dikkatimizi çekmedi bide iş yoğunluğundan arada kaynadı. Müsait zaman olursa garantiye vericez. Garantide ne olacağını çok merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran meselesinide telefoncuya sorucam. Garantide çözmezlerse o şekilde çözerim mümkünse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,413
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom