Aynen konu sahibinin maksimum yaşı 10Baya Güzel konu
benim fenerden umudum yok artıkFenerbahçeliyim?, '' kudurmak '' ile alakası yok.
Çok büyütüyorsunuz bazı şeyleri, zaten kaç gündür muhabbeti yapılıyor sosyal medya da.
Ne yapayım sokağa çıkıp meşale mi yakayım?
İşte objektif fenerli kimisi de diyor fener şampiyon. Fener olsa olsa şampuan olur .dbenim fenerden umudum yok artık
ronaldo dahi kurtaramaz
aynı şey gibi
i5 2400'e rtx2080ti takmak gibi
fener kurtaramıyor artık
anlamadım
ali aldı hep transfer
transferde kimi görse alıyor
Bu sene içerden kesin bilgim var, şampiyon olamasa bile birşeyler olacak.benim fenerden umudum yok artık
ronaldo dahi kurtaramaz
aynı şey gibi
i5 2400'e rtx2080ti takmak gibi
fener kurtaramıyor artık
anlamadım
ali aldı hep transfer
transferde kimi görse alıyor
dostum artık güvenim kalmadıBu sene içerden kesin bilgim var, şampiyon olamasa bile birşeyler olacak.
Bilginin kaynağını sorabilir miyim özel değilse bir tahminim var ama.Bu sene içerden kesin bilgim var, şampiyon olamasa bile birşeyler olacak.
Gizli bilgi biraz.Bilginin kaynağını sorabilir miyim özel değilse bir tahminim var ama.
Futbol fanatiği değilim ama bu yorumunuzu gördükten sonra güldüm.hiç bir işe yaramaz
Umarım o hissettiğiniz şeyler bir Avrupa başarısı olur Galatasaraylı olarak desteklerim.Gizli bilgi biraz.
çok komikGizli bilgi biraz.
Futbol fanatiği değilim ama bu yorumunuzu gördükten sonra güldüm.
Komik olduğundan değil, sadece adamın başarılarını göz ardı etmen gülünç. İyi forumlar.çok komik