eysis
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Kendileri kronik transfer yapınca rakip takımlara çamur atma modunu açmışsın.Falcao dan sonraki yeni kroniğimiz hayırlı olsun.
Kendileri kronik transfer yapınca rakip takımlara çamur atma modunu açmışsın.Falcao dan sonraki yeni kroniğimiz hayırlı olsun.
Çamur attığım yok.Kendileri kronik transfer yapınca rakip takımlara çamur atma modunu açmışsın.
Bilip bilmeden Falcao'dan sonra yeni kroniğimiz hayırlı olsun diyerek zaten eleştiri yaptın, yarın spor yorumcusu olarak işe başla sen.Çamur attığım yok.
Sadece tahmin yürüttüm.
Eleştiriyi kaldıramıyorsan sağ üstten çıkış butonuna basıp kaybolabilirsin
Git biraz paragraf sorusu falan çöz.Bilip bilmeden Falcao'dan sonra yeni kroniğimiz hayırlı olsun diyerek zaten eleştiri yaptın, yarın spor yorumcusu olarak işe başla sen.
Hayırlı olsun kendisini sevmiyorum.Alemin kralı geldiiiiiiiii
Gs liler hep bir bahane bulup kötülemek yerine takdir etmeyi öğrenin
İroni ise durum vahim ironi değilse durum daha da vahim.Git biraz paragraf sorusu falan çöz.
Ne dediğimi bile anlamamışsın
Lütfen yapma. 2 Hafta önceden geleceği çok belliydi. İstanbul'a gelince ne oldu gene geldi. Ne değişti yani.Gs liler hep bir bahane bulup kötülemek yerine takdir etmeyi öğrenin
2010 La Liga'sına bile yaşım yetiyor ve eskiden de çok koyu Galatasaraylı idim. Fakat Falcao BORU. Senin için La Liga'sının ne önemi var? Şuan senin takımına bir hayrı dokundu mu? DOKUNMADI. Ama para alıyor mu? ALIYOR.Falcao'ya çöp diyebilen 2013 La Liga'sına yaşı yetmiyordur.
Hayır olamaz fenere balon geldi çıldırıyorum .dkuuduruyorum kapıları yumrukluyorum ne demek geldi lan rfenerbahçeye allahım kafamı vuracam olamaz olamaz kehsinlikle olamaz
Şu her konuya napim yazanların acilen banlanması gerekiyor.napim