Bulunmasın direkt al çok zevkli bir oyun .Aklımda bulunsun, teşekkürler!
Bulunmasın direkt al çok zevkli bir oyun .Aklımda bulunsun, teşekkürler!
Tüm seriyi oynamalı mıyım? Yoksa sadece ilk oyunu mu bu kadar güzel?Bulunmasın direkt al çok zevkli bir oyun .
İlk oyun çok daha iyi ikincisinden ayrıca ikincisi problemli bir oyun optimiziasyonu rezalet .Tüm seriyi oynamalı mıyım? Yoksa sadece ilk oyunu mu bu kadar güzel?
3. oyun nasıl peki?İlk oyun çok daha iyi ikincisinden ayrıca ikincisi problemli bir oyun optimiziasyonu rezalet .
3.oyun yok ki DLC dir o .3. oyun nasıl peki?
İndirimde Metal Gear Solid V: Ground Zeroes alıp oynamıştım. Hikaye hakkında bir fikrim yok. Ama grafik, gizlilik vs. bakımından güzel oyundu.Merhabalar dostlar. Bu oyun steamde şu an %75 indirimle satılıyor. Aranızda oynayan var mı? Oyun güzel mi? Tavsiye eder misiniz?
Aslında hikaye umurumda. Hikayenin oyunu çok etkilediğini düşünüyorum. Fakat ilk serileri de pek oynayasım yok. Bu iki oyundan önce hangisini oynamam gerek?MGS 5’in iki oyunu var. Biri prolog olan Ground Zeroes, öbürü asıl oyun The Phantom Pain. İkisini de paket olarak al. Hikaye umrunda değilse harika oyunlar. Temizinden 100 saat oynatır.
Hikaye hakkında fikrim yok derken? Anlamadınız mı yoksa beğenip beğenmediğinizi bilmiyor musunuz?İndirimde Metal Gear Solid V: Ground Zeroes alıp oynamıştım. Hikaye hakkında bir fikrim yok. Ama grafik, gizlilik vs. bakımından güzel oyundu.
Hikayeden çok bir şey anlamadım. Ayrıca oyun çok kısa sürdü.. Bir de sanırım ilk oyunu olan Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ı oynamadığımdan hikayeden bir şey anlamamış olabilirim.Hikaye hakkında fikrim yok derken? Anlamadınız mı yoksa beğenip beğenmediğinizi bilmiyor musunuz?
İlk Ground Zeroes. Sonra Phantom Pain. Hikayesini çok merak ediyorsan Bradalar kanalında 3-4 saatlik bir özeti vardı. Ciddi emek var. Tavsiye ederim.Aslında hikaye umurumda. Hikayenin oyunu çok etkilediğini düşünüyorum. Fakat ilk serileri de pek oynayasım yok. Bu iki oyundan önce hangisini oynamam gerek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikaye hakkında fikrim yok derken? Anlamadınız mı yoksa beğenip beğenmediğinizi bilmiyor musunuz?