Neler Yeni

Metal Gear Solid V Alınır Mı?

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Dishonored: Death of the Outsider olarak geçiyor.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
MGS 5’in iki oyunu var. Biri prolog olan Ground Zeroes, öbürü asıl oyun The Phantom Pain. İkisini de paket olarak al. Hikaye umrunda değilse harika oyunlar. Temizinden 100 saat oynatır.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Merhabalar dostlar. Bu oyun steamde şu an %75 indirimle satılıyor. Aranızda oynayan var mı? Oyun güzel mi? Tavsiye eder misiniz?
İndirimde Metal Gear Solid V: Ground Zeroes alıp oynamıştım. Hikaye hakkında bir fikrim yok. Ama grafik, gizlilik vs. bakımından güzel oyundu.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
MGS 5’in iki oyunu var. Biri prolog olan Ground Zeroes, öbürü asıl oyun The Phantom Pain. İkisini de paket olarak al. Hikaye umrunda değilse harika oyunlar. Temizinden 100 saat oynatır.
Aslında hikaye umurumda. Hikayenin oyunu çok etkilediğini düşünüyorum. Fakat ilk serileri de pek oynayasım yok. Bu iki oyundan önce hangisini oynamam gerek?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimde Metal Gear Solid V: Ground Zeroes alıp oynamıştım. Hikaye hakkında bir fikrim yok. Ama grafik, gizlilik vs. bakımından güzel oyundu.
Hikaye hakkında fikrim yok derken? Anlamadınız mı yoksa beğenip beğenmediğinizi bilmiyor musunuz?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Hikaye hakkında fikrim yok derken? Anlamadınız mı yoksa beğenip beğenmediğinizi bilmiyor musunuz?
Hikayeden çok bir şey anlamadım. Ayrıca oyun çok kısa sürdü.. Bir de sanırım ilk oyunu olan Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ı oynamadığımdan hikayeden bir şey anlamamış olabilirim.

Son düzenleme:

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Aslında hikaye umurumda. Hikayenin oyunu çok etkilediğini düşünüyorum. Fakat ilk serileri de pek oynayasım yok. Bu iki oyundan önce hangisini oynamam gerek?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk Ground Zeroes. Sonra Phantom Pain. Hikayesini çok merak ediyorsan Bradalar kanalında 3-4 saatlik bir özeti vardı. Ciddi emek var. Tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,385
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom