Benim de çok garibime gitti sizlerin görüşünü almak istedimZaten stokta yok da, söz tepsisi gibi bu ne böyle
Hocam stokta da yok, millet alıyor demek ki cinayet çok yaygınlaştıÖzel bir iş için değil de cinayet için olabilir.![]()
Bence pek işlevsel olmayabilir, daha doğrusu kışın soğukta buz gibi olur o.Metal mouse pad ilk defa gördüm bu üründen kullanan var mı? Alınır mı? Özel bir iş için mi tasarlanmış?
Genelde Apple magic mouse ile kullanılıyormuş, şık göründüğü için tercih edenler oluyor galibaBence pek işlevsel olmayabilir, daha doğrusu kışın soğukta buz gibi olur o.
Dokunamazsın gibime geliyor, yazında çok sıcak olur, terletme yapar.
Bence gereksiz.
bu ne anlamsız bir şeyMetal mouse pad ilk defa gördüm bu üründen kullanan var mı? Alınır mı? Özel bir iş için mi tasarlanmış?
Stokta yok zaten ama sesten ne yapacağını bilemezsinMetal mouse pad ilk defa gördüm bu üründen kullanan var mı? Alınır mı? Özel bir iş için mi tasarlanmış?
Tercih eden illa ki olur ama bence dediğim gibi dezavantajlar oluşturabilir gibime geliyor.Genelde Apple magic mouse ile kullanılıyormuş, şık göründüğü için tercih edenler oluyor galiba
O çizilme sesi geldi kulağıma rahatsız oldum. Apple magic mouse ile de kullanılmaz onla daha çok rahatsız eder hatta.Genelde Apple magic mouse ile kullanılıyormuş, şık göründüğü için tercih edenler oluyor galiba
Macbook un üzerinde çok kullandım ve çok çizdim. İkiside metal olunca tabii.Genelde Apple magic mouse ile kullanılıyormuş, şık göründüğü için tercih edenler oluyor galiba