Neler Yeni

metin 2 hala oynanır mı

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
ben arkadaşlarımla güzel eğlenebileceğim bi mmorpg oyunu oynamak istiyorum aklıma ilk metin2 geldi bi ara başlamıştım hiç bişi anlamadan 12 lvl olup bırakmıştım metin2 hala oynanırmı tavsiyeleriniz varmı veya önerebilceğiniz oyun varmı şimdiden teşekkürler

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ben arkadaşlarımla güzel eğlenebileceğim bi mmorpg oyunu oynamak istiyorum aklıma ilk metin2 geldi bi ara başlamıştım hiç bişi anlamadan 12 lvl olup bırakmıştım metin2 hala oynanırmı tavsiyeleriniz varmı veya önerebilceğiniz oyun varmı şimdiden teşekkürler
o tarza yeni çıkan oyunlar var adı black desert ı galiba.

doğan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Önder Doğan Şengül
pvp oyna tr ye 0dan bişey bilmeden başlamak zor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Metin 2 için hala sistem toplanıyor maksimum performans nasıl alınır diye yani :D.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Oynanır ama oyuna para ve ciddi bir zaman ayırman gerekiyor. PVP sunucular artık Metin 2 TR'de olduğu gibi para kazanmaya döndüğü için, sunucular 2 - 3 ay içinde oyun bitiyor genellikle.
Ayrıca hemeh hemen her PVP sunucu sahte online sayısı yazıp, insanların kandırıyorlar.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pvp oyna tr ye 0dan bişey bilmeden başlamak zor
onlar ne onun hakkında bile bir bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynanır ama oyuna para ve ciddi bir zaman ayırman gerekiyor. PVP sunucular artık Metin 2 TR'de olduğu gibi para kazanmaya döndüğü için, sunucular 2 - 3 ay içinde oyun bitiyor genellikle.
Genellikle PVP sunucular sahte online sayısı yazıp, insanların kandırıyorlar.
pvp sunucusu ne oluyor veya metin 2 tr

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
max 2-3 ömrü olan pvp serverlar oynanır. tr asla oynanmaz. bonusgamer, ucanboga bu youtuberları izleyerek hangi serverın sana uygun olduğuna bakabilirsin. ama metin2 yerine black desert online oynamanı tavsiye ederim.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
max 2-3 ömrü olan pvp serverlar oynanır. tr asla oynanmaz. bonusgamer, ucanboga bu youtuberları izleyerek hangi serverın sana uygun olduğuna bakabilirsin. ama metin2 yerine black desert online oynamanı tavsiye ederim.
serverların ne farkı oluyo

black desert onlineyi oyanamyı düşündüm ama incelemelerde çok fazla p2w olduğunu yazmışlardı ve vazgeçmiştim

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yayımcılığını GameForge'nin üstlendiği bir oyun, Metin 2. TR kısmı ise Türk sunucuları anlamına geliyor.
PVP sunucular ise korsan Metin 2'dir. GamaForge, Metin 2 PVP yayını yapan kişilere telif atar.

BonusGamer parasında. Bu gün A sunucunda oynar yarın B sunucunda.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
serverların ne farkı oluyo
tr serverı uzun ömürlü ancak gelişmesi çok zor ve yönetimi aşırı kötü, para yatırmadan milletin 5 ayda yaptığını 2 yılda yapamazsın. pvp serverlar adı üstünde "private" sunucular, yani korsan. metin2 offical dosyalarıyla kendilerince düzenleyip yeni bir sunucu oluşturuyorlar genelde bu sunucularda 2-3 ay sonra oyuncu kalmıyor (bazı pvp serverlar 2-3 yıl gibi uzun ömürlü olabilyor) trden farkı geliştiğini hissediyorsun, daha eğlenceli ve kolay (tabi zor pvp sunucuları vs de var ancak pvpnin en zoru trnin yanında çocuk oyuncağı kalır)

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Yayımcılığını GameForge'nin üstlendiği bir oyun, Metin 2. TR kısmı ise Türk sunucuları anlamına geliyor.
PVP sunucular ise korsan Metin 2'dir. GamaForge, Metin 2 PVP yayını yapan kişilere telif atar.
peki farkları ne korsan olması dışında

tr serverı uzun ömürlü ancak gelişmesi çok zor ve yönetimi aşırı kötü, para yatırmadan milletin 5 ayda yaptığını 2 yılda yapamazsın. pvp serverlar adı üstünde "private" sunucular, yani korsan. metin2 offical dosyalarıyla kendilerince düzenleyip yeni bir sunucu oluşturuyorlar genelde bu sunucularda 2-3 ay sonra oyuncu kalmıyor (bazı pvp serverlar 2-3 yıl gibi uzun ömürlü olabilyor) trden farkı geliştiğini hissediyorsun, daha eğlenceli ve kolay (tabi zor pvp sunucuları vs de var ancak pvpnin en zoru trnin yanında çocuk oyuncağı kalır)
zorluk ne gibi zorluk oyun hakkınde pek bi bilgim yok girip yaptığım şey kurt kesip envanterimdeki kırmızı kutuyu açmak oldu

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
peki farkları ne korsan olması dışında

zorluk ne gibi zorluk oyun hakkınde pek bi bilgim yok girip yaptığım şey kurt kesip envanterimdeki kırmızı kutuyu açmak oldu
oturup da metin2yi anlatamam. mmorpg oynadıysan daha önce bilirsin, karakterin zayıf başlar etraftaki tarafsız canavarları keserek onlardan düşen eşyalarla ya ticaret yaparsın ya karakterini geliştirirsin, daha sonra daha güçlü canavarlara gidersin onlardan daha değerli itemler atar vs vs. pvp metin2 yi öğrenmek için çok uygun çünkü her şeye kolaylıkla ulaşabiliyorsun. metin2 tr de atıyorum bir razadör boss unu kesmek için 90LVL olman gerekiyor ki bu yemeden içmeden 2-3 ay demek. ki 90LVL olsan bile boss u kesememe gibi bir ihtimal de var. pvpde en fazla 1hafta oynarak istediğini yapar, istediğini denersin.

BonusGamer parasında. Bu gün A sunucunda oynar yarın B sunucunda.
Çok eğlenceli içerikler çıkarıyor, ben seviyorum görkem-san ı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,770
Üyeler
166,620
Son üye
nocates
Top Bottom