Neler Yeni

Yardım Metin2 PVP önerisi lazım

Mr11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kavak
Oyuncu sayısı yüksek, orta - zor aralıkta ve mümkünse 1-120 seviye önerebileceğiniz bir PvP var mıdır? Kafamda sadece uzun süredir açık olan Rohan ve şubatta açılan Harbi2 var fakat şu an durumlarını bilmiyorum. Bir aralar Aeldra oynamıştım çok hoşuma gitmişti, ona benzer bir şey arıyorum aslında.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Göksel
65-250 saka2 5 senedir açık kapanma ihtimali yok zevkli sw

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Alican ekinci
rohan2 yeni serveri 4 gün önce açıldı şimdi başlasan çok geride kalmazsın.

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ozan Yılmaz
Oyuncu sayısı yüksek, orta - zor aralıkta ve mümkünse 1-120 seviye önerebileceğiniz bir PvP var mıdır? Kafamda sadece uzun süredir açık olan Rohan ve şubatta açılan Harbi2 var fakat şu an durumlarını bilmiyorum. Bir aralar Aeldra oynamıştım çok hoşuma gitmişti, ona benzer bir şey arıyorum aslında.
65-250 turna2 var uzun süredir açık, etkinlikler sayesinde yeni başlasan bile bir şeyler yaparsın net bak bu server a

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,071
İsim
Abdullah Aydoğdu
Her hafta cuma günü akşam 9'da PvP svler açılıyor ama birçoğu dandik. Böyle harbi sağlam kalabalık olanlar ayda bir falan açılıyor.
İtemciye gir bak hangi server reklam köşelerini almış ben her hafta bakıyorum oraya. Bir de youtubede video çeken 1-2 kanal var bu hafta açılacak pvp sunucular diye. Sağlam isim yapmış sunucular haricinde oynamanı tavsiye etmem oyuncusu olmaz. Gerçi TR tarafında da 1-2 sunucu harıcınde ısım yapmıs olanlar da 1 aya ölüp bitiyor. Uzun süre yıllarca oynamak istiyorsan global sunuculara başlayacaksın.

Mr11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kavak
Her hafta cuma günü akşam 9'da PvP svler açılıyor ama birçoğu dandik. Böyle harbi sağlam kalabalık olanlar ayda bir falan açılıyor.
İtemciye gir bak hangi server reklam köşelerini almış ben her hafta bakıyorum oraya. Bir de youtubede video çeken 1-2 kanal var bu hafta açılacak pvp sunucular diye. Sağlam isim yapmış sunucular haricinde oynamanı tavsiye etmem oyuncusu olmaz. Gerçi TR tarafında da 1-2 sunucu harıcınde ısım yapmıs olanlar da 1 aya ölüp bitiyor. Uzun süre yıllarca oynamak istiyorsan global sunuculara başlayacaksın.
Valla Merlis, Rohan ve Harbi2 radarımda şu anda. Bir de 15 kasımda mı ne Dragunov2 açılıyormuş galiba o da dikkatimi çekti.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Volkan
Saltanatmt2 varda bitirdiler oyunu yılları tek kapanmayan pvp sv si hatta ilk pvp

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,071
İsim
Abdullah Aydoğdu
Valla Merlis, Rohan ve Harbi2 radarımda şu anda. Bir de 15 kasımda mı ne Dragunov2 açılıyormuş galiba o da dikkatimi çekti.
Bu son açılan Rohan berbat en kötü Rohan svsi. Herkes 10k atarken nesne bi açıldı ilk dakikada hasar 300k ya cıktı. Otomatik av bile parayla satılıyor. Açık ara en p2w ve kötü Rohan svsiydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,656
Üyeler
159,375
Son üye
Utkukalenderr
Top Bottom