Metro 2033 sarmıyor?

Ali Koç

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,292
Oyuna başlayalı 2 saat oldu bi kaç aksiyona falan girdik eywda ben neredeyse hiç eğlenmedim . Bu oyun hep böylemi yoksa bi kaç saatin ardından açılıyormu ?

Oyuna başlayalı 2 saat oldu bi kaç aksiyona falan girdik eywda ben neredeyse hiç eğlenmedim . Bu oyun hep böylemi yoksa bi kaç saatin ardından açılıyormu ?
bende aynı tarz oynadım ama bitirdim 2 oyunu da ufak tefek aksiyon gerilim var o kadfar

Sonlara doğru baya açılıyor ancak 2 saat oynamayıp beğenmediysen sil gitsin. Mekanikleri aman aman değil çevre ve atmosferi benim aşırı hoşuma gitmişti.

bende aynı tarz oynadım ama bitirdim 2 oyunu da ufak tefek aksiyon gerilim var o kadfar
Yani hep ilk 2 saat gibi geçiyorsa mümkün değil oynayamam o yüzden sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonlara doğru baya açılıyor ancak 2 saat oynamayıp beğenmediysen sil gitsin. Mekanikleri aman aman değil çevre ve atmosferi benim aşırı hoşuma gitmişti.
Benimde o hoşuma gitti o yüzden oynamaya başladımda fazla sıkıcı geldi nedense ya sonlara kadar oynatmaz beni

Herkes her oyunu beğenmek zorunda değil. Benim için Metro oynadığım en iyi FPS türündeki serilerden birisidir.

Herkes her oyunu beğenmek zorunda değil. Benim için Metro oynadığım en iyi FPS türündeki serilerden birisidir.
Muhtemelen bana göre değil. Alan wake 2 alıp başlamayı düşünüyorum bu oyunu bitirsemde bi anlam ifade etmeyecek gibi benim için😃

metro hem tum serisini oynadigim hem kitap serini okudum bir seri ben severim ama herkese gore degil oyunda zorluk filan dusukse kaynaklar cok bol oluyor dumduz kafaya sika sika gidiyorsun

metro hem tum serisini oynadigim hem kitap serini okudum bir seri ben severim ama herkese gore degil oyunda zorluk filan dusukse kaynaklar cok bol oluyor dumduz kafaya sika sika gidiyorsun
Oyunu siliyorum o zaman bana göre değil gibi pek

bir metro fanı olarak 2033 bende sevmiyorum, last light redux veya exodus oynarsan seni daha fazla sarabilir. ben hikayesini merak ettiğim için 2033 ü de oynadım

bir metro fanı olarak 2033 bende sevmiyorum, last light redux veya exodus oynarsan seni daha fazla sarabilir. ben hikayesini merak ettiğim için 2033 ü de oynadım
o ikisinide denerim daha iyi gibi duruyorlar

Last light redux oynadım ilerledikçe falan sarıyor. yaratıklar falan. Metro sarmazsa. Batman serisi deneyin hocam sarar.

Direkt Metro Exodus'a geçebilirsin, beni de 2033 falan sarmamıştı ama Metro Exodus oynadığım en iyi oyunlardan biri oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,556
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri