Konuyu yıllar önce açmama rağmen benden sonra açanlar var ve @B1L0 benim konumu önermedi vay be bu günleride mi görecektikMetro Last Light Complete Edition 18-25 mayıs arası steam de ücretsiz olarak sunulacak.
Oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman sonsuza kadar sizin oluyor !
sana şöyle söyleyeyim aga ne ramake ne remesetered yani onun ortasında bi güncelleme oluyor reduxRedux versiyonundan farkı ne?
Teşekkür ederim. Redux versiyonunu zaten bitirmiştim. Bu da kenarda dursun bari.sana şöyle söyleyeyim aga ne ramake ne remesetered yani onun ortasında bi güncelleme oluyor redux
görselleri tazeleyip ufakda hikaye serpiştirip tekrar piyasaya sürüyorlar
Kusura bakma görmedim, gördüğüm önceden açılana yönlendirdim bu seferlik böyle olsunKonuyu yıllar önce açmama rağmen benden sonra açanlar var ve @B1L0 benim konumu önermedi vay be bu günleride mi görecektik
<3Kusura bakma görmedim, gördüğüm önceden açılana yönlendirdim bu seferlik böyle olsun
Oynanır 3 oyunu var ve 3 oyunun olduğu paket 50 TL onu almanı tavsiye ederim baya güzel oyunOYUN NASIL OYNANIR MI BİLEN VAR MI ?
Bundle ile alınırsan 3 oyunda 50tlye geliyor diye biliyorumNormal versiyon sanırım oynamaya değmez öyle ise REDUX alın 6 TL daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar haberiniz olsun bu bedava verilen oyun 2. oyun. İlk oyunu oynamadan oynamayın.
Metro Exodus 43 TL