❌İndirim Bitti! Metro Last Light Bedava !

Az önce metro 2033 redux, metro exodus gold edition ve metro last light redux aldım. Seriye yeni başlayacağım oynayanların tadı damağında kalmış. Bir de ben deneyeyim dedim : )

Complete edition olarak eklendi kütüphaneye teşekkür ederim :)

Metro Last Light Complete Edition 18-25 mayıs arası steam de ücretsiz olarak sunulacak.
Oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman sonsuza kadar sizin oluyor !
Konuyu yıllar önce açmama rağmen benden sonra açanlar var ve @B1L0 benim konumu önermedi vay be bu günleride mi görecektik :D😅

sana şöyle söyleyeyim aga ne ramake ne remesetered yani onun ortasında bi güncelleme oluyor redux
görselleri tazeleyip ufakda hikaye serpiştirip tekrar piyasaya sürüyorlar
Teşekkür ederim. Redux versiyonunu zaten bitirmiştim. Bu da kenarda dursun bari.

Konuyu yıllar önce açmama rağmen benden sonra açanlar var ve @B1L0 benim konumu önermedi vay be bu günleride mi görecektik :D😅
Kusura bakma görmedim, gördüğüm önceden açılana yönlendirdim bu seferlik böyle olsun :)

Normal versiyon sanırım oynamaya değmez öyle ise REDUX alın 6 TL daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar haberiniz olsun bu bedava verilen oyun 2. oyun. İlk oyunu oynamadan oynamayın.

Metro Exodus 43 TL

Paylaşım için teşekkürler , ben de aldım . Elinize sağlık .

OYUN NASIL OYNANIR MI BİLEN VAR MI ?
Oynanır 3 oyunu var ve 3 oyunun olduğu paket 50 TL onu almanı tavsiye ederim baya güzel oyun

Normal versiyon sanırım oynamaya değmez öyle ise REDUX alın 6 TL daha iyi

Arkadaşlar haberiniz olsun bu bedava verilen oyun 2. oyun. İlk oyunu oynamadan oynamayın.

Metro Exodus 43 TL
Bundle ile alınırsan 3 oyunda 50tlye geliyor diye biliyorum

Sabah Epic Games Akşam Steam. Azıcık olsa güldük

Geri