Netgsm den geçiş yaparsam bundan yararlanır mıyım?Bazı kişilere kampanyanın bittiğini söylemiş müşteri temsilcisi. Dün de dm'den yazdığımda geri dönüş olarak güncel kampanyalara onlineislemler menüsünden göz atabilirsiniz diye dönüş aldım. Bugün de müşteri temsilcisini arayarak özellikle kampanyanın 31 Mart'a kadar devam ettiğini belirterek geçiş yaptım.
Şaka gibiler bana bitti demişlerdi. Hangi platform üstünden görüştünüz ?Bazı kişilere kampanyanın bittiğini söylemiş müşteri temsilcisi. Dün de dm'den yazdığımda geri dönüş olarak güncel kampanyalara onlineislemler menüsünden göz atabilirsiniz diye dönüş aldım. Bugün de müşteri temsilcisini arayarak özellikle kampanyanın 31 Mart'a kadar devam ettiğini belirterek geçiş yaptım.
Yen, TT müşteri olup aynı gün bu kampanyaya geçen bir kişi vardı bu başlık altında yazmıştı da hangi mesaj bulamadım. Hemen geçiş yapıp bu kampanyadan faydalanabilirsin bence ama acele etmen gerekecek.Netgsm den geçiş yaparsam bundan yararlanır mıyım?
Önce twitter dm'den yazdım aynen şu cevabı verdi "Merhaba Ozan Bey, güncel kampanyalarımıza OİM (https://onlineislemler.turktelekom.com.tr) üzerinden göz atabilir ve size en uygun teklifimizi değerlendirebilirsiniz. ^xxx" daha sonrasında yine yazdım kampanya devam ediyor diye görüldü bile atmadılar o mesaja. Okuyup bilerek cevaplamadı diye tahmin ediyorum. Daha sonra etiket atarak tweet attım onun altına da cevap gelmedi. Bunları dün yaptım. Bugün de müşeteri temsilcisi numarasını arayarak dedim dün bunları yaptım cevap vermediniz diye ardından bu kampanyaya katılmak istiyorum o bir şey demeden ben kampanyanın şu tarihe kadar devam ettiğini belirttim, ardından talebinizi aldım sizi arayacaklar dedi 1 saat sonra aradılar ve onaylama alıp geçirdi.Şaka gibiler bana bitti demişlerdi. Hangi platform üstünden görüştünüz ?
Dün ben aradım kampanyaya geçmek icin mesajda attım yapmadılarAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar iyi günler geçtiğimiz aylarda bu kampayaya geçen arkadaşlarda da faturalarında böyle bir YUVARLAMA ve TAKSİT saçmalığı sizde de var mı acaba?birazdan teknik servisten yönlendirme alıp konuşacağım merak ettim. Önümüzdeki ay için de 441TL tutar gösteriyorlar normalde 360TL olması gereken faturayı
Güncelleme;
Kurulum TAKSİTlendirmesiymiş. Tahattütüm boyunca aylık 72TL ödemem gerektiğini söylüyorlar. Birazdan çıkıp Türk Telekom bayiine gidip bu ne saçma iş diye soracağım.
Ekstradan Kurum Tahattütnamesine online işlemler üzerinden baktığımda abone imzası yerinde benim imzam yok HAHAHAHAçok iyi kan alıcam.
miMevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/100 Mbps 409 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)
Mevcut TT aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığının önemi yok. Hemen bu paketlere geçebilirsiniz. Ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz.
Geçmek için fiber kullanmanıza gerek yok. VDSL kullananlarda geçebilir. ( Fiberde TT modemini kullananlar için Fiberde ekstra olarak 35 TL modem ücreti eklenmektedir.)
Kampanyadan yararlanabilmeniz için sizi aramaları gerekmektedir. Uygulamadan veya müşteri temsilcisine bağlanarak paketleri göremezsiniz.
Paketlere geçerken yaklaşık 1-2 dakika internet kesintiniz olacaktır.
Kampanyadan yararlanmak için;
https://x.com/TTDestek veya https://www.facebook.com/TurkTelekom adreslerine '' Şuanda aktif olarak TT evde internet müşterisiyim. “Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. '' yazarak iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir. Onlar kısa süre içerisinde cevap yazacaklardır. İnternetin kayıtlı olduğu telefona kaydınız alınmıştır şeklinde SMS gelecektir. Kısa süre içerisinde aranacaksınız ve anında pakete geçiş yapabileceksiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kampanya bilgilendirmesi için yavuzd58'e teşekkürler.
müşteri temsilcisini aradım pek bir şeyden haberi yok online işlemler zart zurt diyip duruyor ttnetdestek hattına yazdım falan dedim ordan da işleminize devam edebilirsin biz burda öyle bir paket göremiyoruz seçilmemişsinizdir falan diyor anlamadım twitterdan darlamaya devam edicemkampanyaya katılmak için ttdesteğe yazdım twitterdan onlineişlemlere yönlendirdi kampanyanın onlineişlemlerde olmadıgını ve ancak sizin tarafınızdan yapıldıgını belirttim ve kampanyanın devam ettiğinin altını çizdim mesaj gelmedi daha güncelleyeceğim
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar iyi günler geçtiğimiz aylarda bu kampayaya geçen arkadaşlarda da faturalarında böyle bir YUVARLAMA ve TAKSİT saçmalığı sizde de var mı acaba?birazdan teknik servisten yönlendirme alıp konuşacağım merak ettim. Önümüzdeki ay için de 441TL tutar gösteriyorlar normalde 360TL olması gereken faturayı
Güncelleme;
Kurulum TAKSİTlendirmesiymiş. Tahattütüm boyunca aylık 72TL ödemem gerektiğini söylüyorlar. Birazdan çıkıp Türk Telekom bayiine gidip bu ne saçma iş diye soracağım.
Ekstradan Kurum Tahattütnamesine online işlemler üzerinden baktığımda abone imzası yerinde benim imzam yok HAHAHAHAçok iyi kan alıcam.
@Tearz Hocam maalesef sizin dediğiniz gibi değil olay. Kampanya fiyatı + Bağlantı ücreti (kendi paketimden örnek vereceğim 359+72=441TL) veriliyor kalan tahattüt süresi boyunca. Kısacası burada yanlış bilgilendirme var.Bağlantı ücretini ekstra almıyorlar. Yanlış anlamış olabilirsiniz. Bu ücreti söylüyor ancak paket fiyatına dahil olarak bilgi veriyor.
kampanyaya katılmak için ttdesteğe yazdım twitterdan onlineişlemlere yönlendirdi kampanyanın onlineişlemlerde olmadıgını ve ancak sizin tarafınızdan yapıldıgını belirttim ve kampanyanın devam ettiğinin altını çizdim mesaj gelmedi daha güncelleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
müşteri temsilcisini aradım pek bir şeyden haberi yok online işlemler zart zurt diyip duruyor ttnetdestek hattına yazdım falan dedim ordan da işleminize devam edebilirsin biz burda öyle bir paket göremiyoruz seçilmemişsinizdir falan diyor anlamadım twitterdan darlamaya devam edicem
Hocam ttnet bayisinde de işlem gerçekleştiriliyor mu gittiğinizde ne konuştunuz az önce müşteri hizmetleri işte konuştuğumda fiberde yılın fırsatı kampanyası için talebimin alındığı söylendi@Tearz Hocam maalesef sizin dediğiniz gibi değil olay. Kampanya fiyatı + Bağlantı ücreti (kendi paketimden örnek vereceğim 359+72=441TL) veriliyor kalan tahattüt süresi boyunca. Kısacası burada yanlış bilgilendirme var.
TurkTelekom bayisine gittiğimde de aynısını söylediler, Müşteri hizmetleriyle yaptığım 2 görüşmede de aynısını söylediler. Kısacası BAĞLANTI ÜCRETİ KAMPANYA FİYATINA DAHİL DEĞİL, AYRIYETTEN ÖDENEN BİR TUTAR.
Kampanya fiyatı + Bağlantı ücreti Şeklinde.
ben yinede bir şikayet oluşturdum, son durum hakkında burada yine mesaj atarak bilgilendirmesini yaparım.
Pakete yeni geçecek arkadaşların personel ile görüşürken bu konuyu dikkatle dinlemesini tavsiye ederim.
yine kârda mıyım? Evet. önceden 550tl vereceğim pakete 441TL veriyorum.