Murat Aygün
80+
- Reaksiyon skoru
- 388
Mevlana Türk düşmanı mıdır?
İnternette görmüştüm böyle bir şey doğru mu?
kaynağı var mı acaba atarsanız mutlu olurumEvet, 1243-1245 yılları arasında da Moğol işgaline yoldaşlarıyla birlikte yardım etmiştir. Türkleri kaba, yıkıcı ve gereksiz olarak tanımlar. Türk alevilerden de ayrıyeten nefret eder
kaynağı var mı acaba atarsanız mutlu olurum
olaybende.com
muratyildirimoglu.wordpress.com
yazma o zaman?o kadar umrumda değil ki
Bilader kafan mı güzel ne güzel sallıyorsun öyleEvet, 1243-1245 yılları arasında da Moğol işgaline yoldaşlarıyla birlikte yardım etmiştir. Türkleri kaba, yıkıcı ve gereksiz olarak tanımlar. Türk alevilerden de ayrıyeten nefret eder
Kaynakta bunu yazıyor bakmaya bile gerek yok "Üstüne üstlük kendisine peygamberler gibi vahiy geldiğini söyleyecek derecede sapıtmış"kaynağı var mı acaba atarsanız mutlu olurum
bir şey yazmadım zatenyazma o zaman?
"o kadar umrumda değil ki"bir şey yazmadım zaten
bir fikir belirtmedim, kimsenin fikrine de yorum yapmadım. konuyla ilgili bir şey yazmadım. direkt konu o kadar önemsiz ki benim için, ben onu belirttim. bunu da sana sorarak yazacak değilim forum burası."o kadar umrumda değil ki"
Konu umurunda değilse hiçbir şey yazmayarak geçeceksin boş konuşmak yerine.bir fikir belirtmedim, kimsenin fikrine de yorum yapmadım. konuyla ilgili bir şey yazmadım. direkt konu o kadar önemsiz ki benim için, ben onu belirttim. bunu da sana sorarak yazacak değilim forum burası.![]()
Bende internetten araştırdığımda Moğol olayı çıkıyor.Mevlana Türk düşmanı mıdır?