Neler Yeni

Mi 11 Lite tavsiye ediyor musunuz?

Umut000

80+
Merhaba arkadaşlar Mi 11 Lite'yi almayı düşünüyorum öneriyor musunuz?
Sosyal medyada gezinirim, çok az oyun oynarım ve çok az fotoğraf çekerim.

Fiyatı: 4.299 TL

Özellikleri:
Şarj:
33 W hızlı şarj desteği
Boy: 160.5 mm
Ekran/Gövde Oranı: 85.3%
Ekran Türü: AMOLED
Ekran Boyutu: 6.55"
Ekran Çözünürlüğü: 1080 x 2400 Piksel
Ekran Yenileme Hızı: 90 Hz
Piksel Yoğunluğu: 402 PPI
Renk Sayısı: 1 Milyar
Kullanıcı Arayüzü: MIUI 12
Anakart: Qualcomm Snapdragon 732G
Dahili Hafıza: 128 GB
Ram: 6 GB
İşletim Sistemi: Android OS
İşletim Sistemi Versiyonu: Android 11.0
Batarya: 4250 mAh
Ön kamera: 16 MP (f/2.5)
Arka Kamera: 64 MP (f/1.8)
2. Arka Kamera: 8 MP (f/2.2)
3. Arka Kamera: 5 MP (f/2.4)
Video Çözünürlüğü: 2160p@30fps --- 1080p@30fps --- 1080p@60fps --- 1080p@120fps --- 720p@30fps
54256312.png

Penguen

80+ Silver
Alma.
Mi 10T kullanıyorum. Daha önce hangi markaları kullandın bilmiyorum ama ben yine Xiaomi kullanıyordum.
Yine de hayal kırıklığı oldu. Üst seviye bir cihaz kullanıyorum ama bunu hissettirmiyor yazılım. Gerçekten rezalet. Mesela bir uygulamadan çıkıp ana ekrana döndüğümde bazen ikonlar gözükmüyor, yavaş yavaş yükleniyor. Sayısız bug, rezalet launcher. Snapdragon 660'lı Samsung daha stabil çalışır herhalde.

Umut000

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alma.
Mi 10T kullanıyorum. Daha önce hangi markaları kullandın bilmiyorum ama ben yine Xiaomi kullanıyordum.
Yine de hayal kırıklığı oldu. Üst seviye bir cihaz kullanıyorum ama bunu hissettirmiyor yazılım. Gerçekten rezalet. Mesela bir uygulamadan çıkıp ana ekrana döndüğümde bazen ikonlar gözükmüyor, yavaş yavaş yükleniyor. Sayısız bug, rezalet launcher. Snapdragon 660'lı Samsung daha stabil çalışır herhalde.
Samsung Galaxy J7 Max 4.5 yıldır kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alma.
Yapma be o kadar kötü mü?

Penguen

80+ Silver
Samsung Galaxy J7 Max 4.5 yıldır kullanıyorum.

Yapma be o kadar kötü mü?
Ya dostum, 4000 lira verip 2000'lik Samsungla benzer performans almak istiyorsan alabilirsin.
Oyun performansından bahsetmiyorum, oyun performansı muhtemelen aynı donanımlı telefonlara yakındır. Lakin arayüzdeki ufak buglar bile beni soğutmaya yetiyor. Daha fazla bug olduğunu hatırlıyorum ancak aklıma gelmiyor. Xiaomi telefonlarda genelde kronik sorun oluyor, onu da araştır. İstediğin modelin sorunu var mı diye. Mesela bu modelde yakınlık sensörü sıkıntılı ve arama yaparken ekran kapanabiliyor. Başka modelde wi-fi sıkıntılı gibi.
Aynı bütçede benzer donanımlı Samsung varsa kesinlikle onu alırım. Xiaomi son seçeneğin olsun yani.
2 Xiaomi kullanan birisi olarak bunu diyorum.

Umut000

80+
Ya dostum, 4000 lira verip 2000'lik Samsungla benzer performans almak istiyorsan alabilirsin.
Oyun performansından bahsetmiyorum, oyun performansı muhtemelen aynı donanımlı telefonlara yakındır. Lakin arayüzdeki ufak buglar bile beni soğutmaya yetiyor. Daha fazla bug olduğunu hatırlıyorum ancak aklıma gelmiyor. Xiaomi telefonlarda genelde kronik sorun oluyor, onu da araştır. İstediğin modelin sorunu var mı diye. Mesela bu modelde yakınlık sensörü sıkıntılı ve arama yaparken ekran kapanabiliyor. Başka modelde wi-fi sıkıntılı gibi.
Aynı bütçede benzer donanımlı Samsung varsa kesinlikle onu alırım. Xiaomi son seçeneğin olsun yani.
Anladım teşekkür ederim.

prmdmnn

80+ Bronze
RN8 Pro'yu zamanında kullandım. MIUI 12 hakkında şöyle yorumlamak istiyorum, dediğin gibi bir sürü hatalarla karşılaştım ben de. MIUI 12 rezaletti. Sonrasında işte Pixel Experience'ta kullandım ve sıkıntı yaşamadım pek. Şu anda Poco X3 Pro var, MIUI 12.5 güncellemesi kurulu ve düz MIUI 12'ye göre daha sorunsuz (hala sorunlar var ama çok önemsenecek değil). Yani şu anda idare eder.

Merhaba arkadaşlar Mi 11 Lite'yi almayı düşünüyorum öneriyor musunuz?
Sosyal medyada gezinirim, çok az oyun oynarım ve çok az fotoğraf çekerim.

Fiyatı: 4.299 TL

Özellikleri:
Şarj:
33 W hızlı şarj desteği
Boy: 160.5 mm
Ekran/Gövde Oranı: 85.3%
Ekran Türü: AMOLED
Ekran Boyutu: 6.55"
Ekran Çözünürlüğü: 1080 x 2400 Piksel
Ekran Yenileme Hızı: 90 Hz
Piksel Yoğunluğu: 402 PPI
Renk Sayısı: 1 Milyar
Kullanıcı Arayüzü: MIUI 12
Anakart: Qualcomm Snapdragon 732G
Dahili Hafıza: 128 GB
Ram: 6 GB
İşletim Sistemi: Android OS
İşletim Sistemi Versiyonu: Android 11.0
Batarya: 4250 mAh
Ön kamera: 16 MP (f/2.5)
Arka Kamera: 64 MP (f/1.8)
2. Arka Kamera: 8 MP (f/2.2)
3. Arka Kamera: 5 MP (f/2.4)
Video Çözünürlüğü: 2160p@30fps --- 1080p@30fps --- 1080p@60fps --- 1080p@120fps --- 720p@30fps
Alıntıyı görüntüle

MIUI sorunları sizi çok rahatsız etmeyecekse önerebilirim. Alternatif olarak Redmi Note 10 Pro da alınabilir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,398
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Telefonu kullanım amacın ne olacak? Gündelik kullanım ve kamera ise Note 10 pro oyun ise Poco x3 pro önerimdir bu bütçede. Oyun için Poco x3 pro' nun bütçenizde bırakın rakibi alt rakibi bile yok. Amacın oyun değil ise de hem ekranı hemde kamerası ile Note 10 pro iyi bir tercih

Umut000

80+
Telefonu kullanım amacın ne olacak? Gündelik kullanım ve kamera ise Note 10 pro oyun ise Poco x3 pro önerimdir bu bütçede. Oyun için Poco x3 pro' nun bütçenizde bırakın rakibi alt rakibi bile yok. Amacın oyun değil ise de hem ekranı hemde kamerası ile Note 10 pro iyi bir tercih
İlk defa yeni telefon alacağım bari alırken sağlam telefon olsun diye.

RN8 Pro'yu zamanında kullandım. MIUI 12 hakkında şöyle yorumlamak istiyorum, dediğin gibi bir sürü hatalarla karşılaştım ben de. MIUI 12 rezaletti. Sonrasında işte Pixel Experience'ta kullandım ve sıkıntı yaşamadım pek. Şu anda Poco X3 Pro var, MIUI 12.5 güncellemesi kurulu ve düz MIUI 12'ye göre daha sorunsuz (hala sorunlar var ama çok önemsenecek değil). Yani şu anda idare eder.

MIUI sorunları sizi çok rahatsız etmeyecekse önerebilirim. Alternatif olarak Redmi Note 10 Pro da alınabilir.
Yani çok rahatsız eder mi yazılım konusunda?

prmdmnn

80+ Bronze
İlk defa yeni telefon alacağım bari alırken sağlam telefon olsun diye.

Yani çok rahatsız eder mi yazılım konusunda?
Rahatsız olanlar var, olmayanlar da var ama MIUI 12.5'ta çoğu şeylerin düzeldiğini söylemek mümkün. MIUI 12.5 geleceği zaman daha iyi deneyim sunacağını düşünüyorum.

Umut000

80+
Redmi Note 10 Pro MIUI yok mu yani Mi 11 Lite gibi yazılım rahatsız etmez mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,931
Üyeler
172,753
Son üye
mepati
Top Bottom