Mi 11 Lite vs Galaxy a52

Mi 11 Lite vs Galaxy a52

• Mi 11 Lite

Oylar: 22 55.0%
  • Galaxy a52

Oylar: 18 45.0%

• Oy kullanan toplam üye
    40
Redmi serisi sorunlu oluyo genellikle
Mi serisi daha iyi bence
Sıkıntılar daha çok düşük modellerinde oluyor. Açıkcası uzun uzun karşılaşıtrıdm 11 lite ın önde olduğu konu göremedim.

Sıkıntılar daha çok düşük modellerinde oluyor. Açıkcası uzun uzun karşılaşıtrıdm 11 lite ın önde olduğu konu göremedim.
Tamam da knk mi serisi daha cok onem verilmis bir seri

Açıkçası Xiaomi'nin arayüzünü çok beğenmiyorum bir tanıdığım aldı ve baktığım zaman içinde PUBG Mobile Chest tarzı bir şey bile vardı ayrıca başka başka oyunlar ama sizin zevkinizdir arayüz konusu karışamam ben açıkçası a52 almanızı öneririm bu yüzden.
PUBG Mobile Chest tarzı bir şey olmasındaki sorun ne merak ettim :D Telefonun Pubg deki son turnuvadan dolayı Note 10 serisinde sponsorluğu var telefonu alanlara hediye veriyor he alakam yok diyorsan silersin :D

Tamam da knk mi serisi daha cok onem verilmis bir seri
Ben Redmi Note 10 Pro aldım gece şarj yiyor yazılımsal sorunmuş başka bir sorunla denk gelmedim
Post automatically merged:

Mi serisine çok daha fazla önem veriliyor fakat sene olarak daha eski olması ayrıca lite olması ne kadar güncelleme alacağı gibi soruları beraberinde getiriyor benim için

Ben Redmi Note 10 Pro aldım gece şarj yiyor yazılımsal sorunmuş başka bir sorunla denk gelmedim
Post automatically merged:

Mi serisine çok daha fazla önem veriliyor fakat sene olarak daha eski olması ayrıca lite olması ne kadar güncelleme alacağı gibi soruları beraberinde getiriyor benim i
Knk sana şöyle diyim kamera benim icin onemli deil fakat 108 MP olan redmi note 10 pro
64 MP olan a52 yi geçmiyor
Bence o ozellikler sadece kagitta oyle

Knk sana şöyle diyim kamera benim icin onemli deil fakat 108 MP olan redmi note 10 pro
Note 10 pro' nun kamerası bence daha iyi. Karakteristik olarak farklı resimler olsa da Note 10 pro daha çok hoşuma gitti. 2 kamerada taş gibi zaten.
1630499730853.png

Kamerada her şey MP değildir fakat 108mp olan kamera bu bütçe için gerçekten iyi kamera bildiğim kadarıyla video olarak çok az farkla A52 den kötü fakat fotoğraf konusunda A52 den daha iyi diye biliyorum ayrıca xiaomi yazılımı kötüymüş sanırım kameralarda o yüzden g cam ile efsane oluyor diyolar şunuda ekliyim bende sen gibi kamera önemsiz diyen bir kullanıcıydım fakat kamerası iyi olsun istiyordum video ve akşam performansını bilmiyorum ama normal ışıkta kötü ışıkta vs gerçekten çok kaliteli resimler çekiyor

PUBG Mobile Chest tarzı bir şey olmasındaki sorun ne merak ettim :D Telefonun PUBG deki son turnuvadan dolayı Note 10 serisinde sponsorluğu var telefonu alanlara hediye veriyor he alakam yok diyorsan silersin :D
Mi11 lite diyorum note 10 serisi değil başka başka çakma candy crush falanda vardı ona ne diyeceksin.

Geri