Öneri Mi 15 poco F7 ultra Arasında kaldım

valla pili azdı şimdi şarja taktim sana yazarım ben kullandıkça
Tamamdır hocam teşekkür ederim 🙂 bu arada dediğim optimize şekli xiaomi kendisi dediği için yaptım ekran görüntüsünü ekledim.

Ekler

• Screenshot_2025-04-23-16-28-06-524_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2025-04-23-16-28-06-524_com.miui.securitycenter.jpg
    279.8 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
Tamamdır hocam teşekkür ederim 🙂 bu arada dediğim optimize şekli xiaomi kendisi dediği için yaptım ekran görüntüsünü ekledim.
Ben yapmam öyle şimdilik gidisati iyi 1 saat geçti şarjım şuan 95 wild rift felan indirdim kurdum öyle yani

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Ben yapmam öyle şimdilik gidisati iyi 1 saat geçti şarjım şuan 95 wild rift felan indirdim kurdum öyle yani
Vay maşallah güzel gidiyormuş sende o zaman kanka birde neden yapmazsın açıklarmısın acaba ben böyle xiaominin dediğini yaptığım için mi böyle oldu kafama takılıyor ya 😭

Vay maşallah güzel gidiyormuş sende o zaman kanka birde neden yapmazsın açıklarmısın acaba ben böyle xiaominin dediğini yaptığım için mi böyle oldu kafama takılıyor ya 😭
Hayır batarya 3 5 dolumda tam oturuyor ama lityum bataryalari komple boşaltma ve doldurma sağlıklı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 85

• Beğen
Hayır batarya 3 5 dolumda tam oturuyor ama lityum bataryalari komple boşaltma ve doldurma sağlıklı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 85
O zaman birkaç defa daha %100 dolduriyim ama %0 yapmiyim yani tam boşaltma yapmiyim doğru mu anladım?

Teşekkür ederim valla kanka çok yardımcı oldun 🙂
Baya oyunda oynadım şuan durum bence normal aşırı derecede iyi değil ama kötüde değil 5000 lik seriler hep böyle tüketir

Ekler

• Screenshot_2025-04-23-19-53-12-989_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2025-04-23-19-53-12-989_com.miui.securitycenter.jpg
    277.9 KB · Hit: 30
  • İnanılmaz
Baya oyunda oynadım şuan durum bence normal aşırı derecede iyi değil ama kötüde değil 5000 lik seriler hep böyle tüketir
Evet 8 elite verimli bir işlemci ama çokda güçlü bir işlemci. Bence gayet iyi değerler.

Kanka ama bende hem oyun oynamıyorum hem telefon 60 Hz ye ayarlı ve hızlı şarj özelligini kapattım bunlara rağmen 1 buçuk saatte %30 gidiyor sende oyun da oynamışsın ve 2 buçuk saatte %26 gitmiş bence benim pil bozuk 🥲

Kanka ama bende hem oyun oynamıyorum hem telefon 60 Hz ye ayarlı ve hızlı şarj özelligini kapattım bunlara rağmen 1 buçuk saatte %30 gidiyor sende oyun da oynamışsın ve 2 buçuk saatte %26 gitmiş bence benim pil bozuk 🥲

60 hz kullanma ben ototmatikte kullaniyorum bu 1 120 arası olduğu için forumda takılırken mesela dibe çeker
Böyle devam ederse gönder garantiye hızlı bitiyor diye

• Beğen
60 hz kullanma ben ototmatikte kullaniyorum bu 1 120 arası olduğu için forumda takılırken mesela dibe çeker
Böyle devam ederse gönder garantiye hızlı bitiyor diye
Varsayılan Hz da kullanıyorum bende evet ya devam eder mi böyle acaba diye düşünüyorum eğer devam ederse haftaya yollicam akşam şarja takmıştım %100 doldurup çıkardım şarjdan çıkardıktan sonra kendi kendine şarj gidiyor sabah kalkıp baktığımda yüzde 3 şarj gitmiş oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri