Neler Yeni

mi band önerisi 6 7 8

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mehmet
Almayın. Bende Mi Band 7 vardı. Malzeme kalitesi çok kötüydü. Kardeşimle bileklikleri değiştik. Ben ona Mi Band 7 verdim, o bana Huawei Band 6 verdi. Huawei Band 6 daha kaliteli ve daha güzel. Huawei tavsiye ederim.
ne bılm bana daha cok bıleklık yakın geliyor saat takamıyorum ben bıraz kaba geldı o yuzden

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Bence mi band alıcaksan 8 güzel hem 60 hertz tazeleme hemde adaktif parlaklık özellikleri sunuyor. Bileklik kullanırsan anlıcaksınki adaktif parlaklık olmadığı zaman boş yere zaman kaybediyorsun ekranın parlaklığını ayarlarken. 60 hertz olması da ayrı güzellik 7 de bu yenileme yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tercih meselesi hocam. Özellik bakımından aynılar zaten.
Kayışta haklısın çıkabiliyor doğrusu benimki kopmuştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mehmet
Bence mi band alıcaksan 8 güzel hem 60 hertz tazeleme hemde adaktif parlaklık özellikleri sunuyor. Bileklik kullanırsan anlıcaksınki adaktif parlaklık olmadığı zaman boş yere zaman kaybediyorsun ekranın parlaklığını ayarlarken. 60 hertz olması da ayrı güzellik 7 de bu yenileme yok
huawei y aklıma soktunuz bıraz markadan tedirginim ıncelemelerıne bakayım hem karsılastırmalara bakayım

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Bir arkadaş yorumlarda Huwai'nin Xioami'den daha iyi olduğunu söylemiş. Bunu söylerken neyi baz alarak söylemiş anlamış değilim. İkisinin de akıllı bilekliğini kullanan arkadaşlarım var ve her ikisi de kullandığı akıllı bileklilerden memnunlar. Saat olarak olsa bir çok alternatif ve model var ama bileklik söz konusu olunca üç aşağı beş yukarı hepsi aynı. Ben zaten normalde horolojiye önem verdiğim için klasik otomatik saatlerden hoşlanıyorum. Spor gibi aktivitelerim içinse bir tane akıllı saatim köşede bir yerde yatıyor. Saat gibi hissettirmediği için günlük kullanımlarımda tercih etmiyorum. Fakat saat varken de sağ kola bir aksesuar gibi takılabilir ve hiç sırıtmaz. Yani bir elde klasik saat bir elde de akıllı bileklik bence makbul. O yüzden zamanında akıllı bileklik alıp saate o kadar para vermeseydim de demiyor değilim.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
huawei y aklıma soktunuz bıraz markadan tedirginim ıncelemelerıne bakayım hem karsılastırmalara bakayım
Bileklikle özellikle spor filan yapıyorsan band serisinin kondonları pek tatmin edici değil bisiklet sürerken kasislerden filan geçiyorsun elbet bu sefer bileklik bilekten çıkmıyor ama kondomun iğnesi çıkabiliyor. Diğer sporlarda nasıldır bilemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir arkadaş yorumlarda Huwai'nin Xioami'den daha iyi olduğunu söylemiş. Bunu söylerken neyi baz alarak söylemiş anlamış değilim. İkisinin de akıllı bilekliğini kullanan arkadaşlarım var ve her ikisi de kullandığı akıllı bileklilerden memnunlar. Saat olarak olsa bir çok alternatif ve model var ama bileklik söz konusu olunca üç aşağı beş yukarı hepsi aynı. Ben zaten normalde horolojiye önem verdiğim için klasik otomatik saatlerden hoşlanıyorum. Spor gibi aktivitelerim içinse bir tane akıllı saatim köşede bir yerde yatıyor. Saat gibi hissettirmediği için günlük kullanımlarımda tercih etmiyorum. Fakat saat varken de sağ kola bir aksesuar gibi takılabilir ve hiç sırıtmaz. Yani bir elde klasik saat bir elde de akıllı bileklik bence makbul. O yüzden zamanında akıllı bileklik alıp saate o kadar para vermeseydim de demiyor değilim.
Nasıl bir elde bileklik bir elde saat takabilirsinki

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mehmet
yok hayır ben sadece bıleklık kullanacagım ayrıca saat takma gıbı bır dusuncem yok
Bileklikle özellikle spor filan yapıyorsan band serisinin kondonları pek tatmin edici değil bisiklet sürerken kasislerden filan geçiyorsun elbet bu sefer bileklik bilekten çıkmıyor ama kondomun iğnesi çıkabiliyor. Diğer sporlarda nasıldır bilemem
vala ne yalan soylım en max yaptıgım spor carsıda gezmek bır yerden bır yere gıtmek

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Band 8 kullanıyorum menunum şimdiye kadar band 4-6-8 kullandım en iyisi bu sanırım 60hz otomatik parlaklık malzeme kalitesi arayüz vb

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben belirtmiştim aslında. Malzeme kalitesi ve arayüzünden dolayı ben Huawei'yi tercih ederim. Huawei'de daha rahat bir şey buluyorum ben. Mesela el fenerini aramadan buluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,975
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom