Neler Yeni

mi band önerisi 6 7 8

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
yok hayır ben sadece bıleklık kullanacagım ayrıca saat takma gıbı bır dusuncem yok

vala ne yalan soylım en max yaptıgım spor carsıda gezmek bır yerden bır yere gıtmek
Peki bilekliği kan değerin için filan almıyorsan ve günlük kullanımda kaba olmasın istiyorsan almışken 5 ten bence direkt 8 e geç 7 8 varken 7 ye para verilmez en son 200 tl mı ne vardı arasında. Aslında 8 modelinde kondomu eski tip değil de kemer gibi geçirmelj yapsaymışlar tadından yenmezmiş bulabilirsen tercih meselesi ama kemer kondom da alabilirsin tasarım olarak bende band serisini seviyorum. Dediğim gibi tercih meselesi huawei de hoşuna gidiyorsa ondan da alabilirsin yok illede mi alıdaksan 8 derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben belirtmiştim aslında. Malzeme kalitesi ve arayüzünden dolayı ben Huawei'yi tercih ederim. Huawei'de daha rahat bir şey buluyorum ben. Mesela el fenerini aramadan buluyorum.
Kanka huawei de oluyormu bilmiyorum ama mi de de arayüzü uygulamdan düzenliyebiliyorsun bende el fenerini uygulamaların ilk başınaalmıştım

Ekler

• 20240314_220715.jpg
    20240314_220715.jpg
    446.6 KB · Hit: 27
Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki bilekliği kan değerin için filan almıyorsan ve günlük kullanımda kaba olmasın istiyorsan almışken 5 ten bence direkt 8 e geç 7 8 varken 7 ye para verilmez en son 200 TL mı ne vardı arasında. Aslında 8 modelinde kondomu eski tip değil de kemer gibi geçirmelj yapsaymışlar tadından yenmezmiş bulabilirsen tercih meselesi ama kemer kondom da alabilirsin tasarım olarak bende band serisini seviyorum. Dediğim gibi tercih meselesi huawei de hoşuna gidiyorsa ondan da alabilirsin yok illede mi alıdaksan 8 derim.

Kanka huawei de oluyormu bilmiyorum ama mi de de arayüzü uygulamdan düzenliyebiliyorsun bende el fenerini uygulamaların ilk başınaalmıştım
Ayarlanıyordu sanırım.
Edit: Yokmuş. Aklım Mi Band 7'de kalmış.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Bileklikle özellikle spor filan yapıyorsan band serisinin kondonları pek tatmin edici değil bisiklet sürerken kasislerden filan geçiyorsun elbet bu sefer bileklik bilekten çıkmıyor ama kondomun iğnesi çıkabiliyor. Diğer sporlarda nasıldır bilemem

Nasıl bir elde bileklik bir elde saat takabilirsinki

Bahsettiğim saat mekanik bir saat. Tabi ki akıllı bir saat yanında akıllı bir bilekliğe gerek olmadığı gibi takılması da çok saçma olur. Günümüzde herkes kolye, bileklik gibi aksesuarlar takıyor. Saat taktığımız kola bile boncuklu bilekliler takarken diğer sağ ele ipten örme bileklikler takılıyor. Burada bileklik gayet ince durduğu için bir aksesuar gibi örgü bir bileklik yada deri bir bileklik gibi duracaktır. Belki dikkat etmemişsindir ama bu şekilde kullanan çok kişi var.

Ben belirtmiştim aslında. Malzeme kalitesi ve arayüzünden dolayı ben Huawei'yi tercih ederim. Huawei'de daha rahat bir şey buluyorum ben. Mesela el fenerini aramadan buluyorum.

Model olarak bazı modeller arasında ciddi farklar oluyor çok haklısınız.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam mi band 8 bir kaç aydır kullanıyorum gerçekten 10 numara bileklik hani bileklik adı altında sunulabilecek her şeyi sunuyor ve aşırı akıcı, şarjı da çok iyi gidiyor şarj aletinin yerini unutturacak kadar güzel gidiyor. Kesinlikle tavsiye ederim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mehmet
Telefonunuz ney
vala bana hala mı daha cazıp geldı
ayaga takma fln varmıs kullanırmıyım bılmem de
hem mı ekranı huawei ye gore daha buyuk daha kıbar kalınlık onemlı degıl
mı nın 60hz olması acıkcası benı kendıne daha cok cektı
mı nın ekran parlakılıgını ortama gore adapte etmesı almam ıcın sebepler arasında
bıde mı saglıkla alakalı seylerı daha dogruya yakın gosterıyor huaweı ye gore
mı de daha cok spor modu var kullanırmıyım hepsını hayır ama kullanacak ıcın almalarına en buyuk etmen
suanda acıkcası benım ıcın onemlı olan dıkkat ettıklerım bunlar

@Era. @amdsaolsun

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
mı nın ekran parlakılıgını ortama gore adapte etmesı almam ıcın sebepler arasında
mı de daha cok spor modu var kullanırmıyım hepsını hayır ama kullanacak ıcın almalarına en buyuk etmen
Benim de dikkatimi adaptif parlaklık çekti. Güzel özellik.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

@Era. @amdsaolsun
Kanka ayağa takılması çok saçma şey yanlış anlamazsan bence atlet filan degilsen çocukça. Adım sayarı kolunda da yapabiliyor he tabii ki sapmalar olur ama kolye ya da ayağa takılması bir bilekligin çok saçma hem saate bakamıyorsun hem bildirimlere aşırı saçma geliyor ama dediğin gibi 60 hz ve adaptif parlaklık iyi tabii ki. Dediğim gibi gunlük kullanıma göre kişiden kişiye göre değişiklik gösterir ama kemer kondon olsa tadından yenmsz bie saat band 8 onun dışında pek bi eksisi yok baba sorarsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,035,977
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack