Mi Box S 2. Nesil Nasıl Reklam Engellerim

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Mi Box S aldım bazı programlar kurdum ve reklam çıkıyor sürekli. İlk defa kullanıyorum reklamları nasıl engellerim ve önerebiliceğiniz programlar var mı kullanmalısın dediğiniz.

Merhaba,

Evinizde eski bir pc var ise (bende mini pc vardı) adguard'ı direk dns server olarak ayarladım ve iletişim akışını tamamen onun üzerinden sağlıyorum böylelikle bir çok reklamdan kurtuldum. Tekil dns bir çok uygulamada sapıtırken (VPN algıladığı için) bu sayede düzenli olmuş oldu. Takip yapıp engellenenler listesini de güncel tutabilmenizi sağlayan web arayüzü de mevcut. Tavsiye ederim.

Merhaba,

Evinizde eski bir pc var ise (bende mini pc vardı) adguard'ı direk dns server olarak ayarladım ve iletişim akışını tamamen onun üzerinden sağlıyorum böylelikle bir çok reklamdan kurtuldum. Tekil dns bir çok uygulamada sapıtırken (VPN algıladığı için) bu sayede düzenli olmuş oldu. Takip yapıp engellenenler listesini de güncel tutabilmenizi sağlayan web arayüzü de mevcut. Tavsiye ederim.
Valla yok tek pc var oda oyun sistemim

Merhaba,

nasıl yaptınız hocam

nasıl yaptınız hocam

Merhaba,

Evde kenarda duran mini pc ye aşağıdaki kaynaktan gerekli yüklemeleri sağlayarak basit bir şekilde öncelikle Adguard kurulumunu gerçekleştirdim. Ardından reklam engellemesi yapmak istediğim cihazlara bu cihazın ip sini DNS olarak girdim ve işlem bu kadar. Tabii ki tüm reklamları engelleyemiyor ancak genelindeki bir çok reklamı dururuyor. Tüm bunların dışında benim esas kullanım amacım olan yasaklı site ve kumar vs. içerikleri belirli block listler sayesinde tektek eklemek yerine güncel kalarak eklemiş oluyorsunuz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii unutulmaması gereken en önemli husus neticede yapılan tüm işlemler Adguard üzerinden geçeceği için. Bankacılık uygulamaları vs. kullanıyorsanız riskli gördüğünüz pc yada cihazlarda kullanmayınız.

Geri