Hocam Xiaomi telekominikasyon işine girişmiş sanırım. Ya da bu ihtimaldense @Fiery daha mantıklı ? Yok canım Xiaomi açmıştır.Merhaba arkadaşlar mi note 8 cihazımı dün teknosadan aldım ancak telefonu açtığımda içinden sslerdeki numaralar geldi nedir acaba bunlar?
Açıkçası bu soru benim de aklıma gelirdi o daha iyi bilir diye düşünüyorum.Kendiliğinden yüklenmesi bir sorun değil mi o zaman? Teşekkür ederim yardımın için.
kanka sen hattını taktiğin an otomatik olarak yükleniyor o numaralarKendiliğinden yüklenmesi bir sorun değil mi o zaman? Teşekkür ederim yardımın için.
Hocam Xiaomi telekominikasyon işine girişmiş sanırım. Ya da bu ihtimaldense @Fiery daha mantıklı ? Yok canım Xiaomi açmıştır.
Şey bir de op 9000 üzerinden Vodafone ye gönderilen yurt dışı mesajlarım var olarak görünüyor bunun telefonun kurulumu ile bir ilgisi var mıdır?Vodafone'un destek numaraları, önemli bir şey değil.
kanka bilmiyorum bunun hakkında bi bilgim yok ama Vodafone denildiği için kafana takmamani öneririmŞey bir de op 9000 üzerinden Vodafone ye gönderilen yurt dışı mesajlarım var olarak görünüyor bunun telefonun kurulumu ile bir ilgisi var mıdır?
Bilgim yok o konu hakkında.Şey bir de op 9000 üzerinden Vodafone ye gönderilen yurt dışı mesajlarım var olarak görünüyor bunun telefonun kurulumu ile bir ilgisi var mıdır?