- Katılım
- 30 Haziran 2020
- Mesajlar
- 9,274
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,226
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #40
AlexisTexasSen isim ver hallederizz
AlexisTexasSen isim ver hallederizz
Ee, çirkin o. Mia daha iyiAlexisTexas![]()
Ee, çirkin o. Mia daha iyi. Neyse dur uyarı yicez
![]()
500 e ver alayım @crazyreignBendekiler Micron J-die. 16'lık kiti 350'ye alınca bayağı umutsuzdum ancak iyi overclock oluyormuş
Alıntıyı görüntüle
Şuan 350 liraya 2x8 RAM bulsam çipini umursamadan alsam...@Furkan Aslan Satmayı düşünmüyorum şimdilik. Bunun dışında 4200MHz'de sıkıntısız çalışabiliyor RAM'ler, Intel sistemi olan birinin kullanması daha mantıklı.
niye? intel sistemi olanlar yerine AMD de daha fazla etki ediyor@Furkan Aslan Satmayı düşünmüyorum şimdilik. Bunun dışında 4200MHz'de sıkıntısız çalışabiliyor RAM'ler, Intel sistemi olan birinin kullanması daha mantıklı.
bide j-die çıksa xdŞuan 350 liraya 2x8 RAM bulsam çipini umursamadan alsam...
Zaten DDR5 İntel alacağım ama işte su an DDR4 R5 3600 var. İ7 12700K ile 5300MHz uff@Furkan Aslan Yüksek potansiyelli bir RAM, IF 2 olmasın diye 3800MHz üzeri kullanılmayacak AMD sistemde. Intel kullanan biri dilediğince yükseltebilir.