Sistemim var da hdd kurcam ssd yer kalmadı herkes bi kaç saa bekleme ekranında kalırsın diyo şaka gibi bi kaç saatte oyun indiriliyoeo oyunun sistem gereksinimleri çok yüksek.
RX 570 ve 3100 ne ya?
Hmm düzeltilme için süre verildi mi?evet ama sanırım beta olduğu için yazılım hataları var
Şu tarihte halledecez taezındanSistemim var da HDD kurcam ssd yer kalmadı herkes bi kaç saa bekleme ekranında kalırsın diyo şaka gibi bi kaç saatte oyun indiriliyoe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hmm düzeltilme için süre verildi mi?
Ama grafikleri çok güzel ya bir benchmark testinde i9 ile RTX 2080 Tİ bile max ayarlarda 30 fps alıyor.o oyunun sistem gereksinimleri çok yüksek.
RX 570 ve 3100 ne ya?
o kadar çok bekletmiyor ama gta 5 gibi bence beklemeye değer oyun. rx590 se ile oynuyorumAekadaşlar oyunun bekleme ekranları vs 2-3 saat bekleriyor diyorlar düzeltildi diye bi yorum okumuştum düzeltildi mi yoksa hala saatlerce bekletevek halde mi?
O sadece belli bölgelerde böyle diye duymuştuöAma grafikleri çok güzel ya bir benchmark testinde i9 ile RTX 2080 Tİ bile max ayarlarda 30 fps alıyor.
Ne ladar bekliyprsun hocam ssd mi hdd mi kurdun ve nasıl ayarlarda kaç fps alıyorsun??o kadar çok bekletmiyor ama gta 5 gibi bence beklemeye değer oyun. rx590 se ile oynuyorum
ssd'de yer yoktu hddye kurdum barracuda 1tb var. Biraz da bundan kaynaklı bekleme ekranları uzun sürüyor yüksek ayarlarda 60fps zorluyor 55-60 falanO sadece belli bölgelerde böyle diye duymuştuö
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne ladar bekliyprsun hocam ssd mi HDD mi kurdun ve nasıl ayarlarda kaç fps alıyorsun??
Max ayarlarda?ssd'de yer yoktu hddye kurdum barracuda 1tb var. Biraz da bundan kaynaklı bekleme ekranları uzun sürüyor yüksek ayarlarda 60fps zorluyor 55-60 falan
Ultrada 40 fpslere düşüyor o yüzden yüksekte oynuyorum benMax ayarlarda?