Microsoft flight simulatör oynanabilir halde mi?

Fthbsrn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Aekadaşlar oyunun bekleme ekranları vs 2-3 saat bekleriyor diyorlar düzeltildi diye bi yorum okumuştum düzeltildi mi yoksa hala saatlerce bekletevek halde mi?

o oyunun sistem gereksinimleri çok yüksek.
RX 570 ve 3100 ne ya?

evet ama sanırım beta olduğu için yazılım hataları var

o oyunun sistem gereksinimleri çok yüksek.
RX 570 ve 3100 ne ya?
Sistemim var da hdd kurcam ssd yer kalmadı herkes bi kaç saa bekleme ekranında kalırsın diyo şaka gibi bi kaç saatte oyun indiriliyoe :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet ama sanırım beta olduğu için yazılım hataları var
Hmm düzeltilme için süre verildi mi?

Sistemim var da HDD kurcam ssd yer kalmadı herkes bi kaç saa bekleme ekranında kalırsın diyo şaka gibi bi kaç saatte oyun indiriliyoe :)

Hmm düzeltilme için süre verildi mi?
Şu tarihte halledecez taezından

Aekadaşlar oyunun bekleme ekranları vs 2-3 saat bekleriyor diyorlar düzeltildi diye bi yorum okumuştum düzeltildi mi yoksa hala saatlerce bekletevek halde mi?
o kadar çok bekletmiyor ama gta 5 gibi bence beklemeye değer oyun. rx590 se ile oynuyorum

Ama grafikleri çok güzel ya bir benchmark testinde i9 ile RTX 2080 Tİ bile max ayarlarda 30 fps alıyor.
O sadece belli bölgelerde böyle diye duymuştuö 🤔

o kadar çok bekletmiyor ama gta 5 gibi bence beklemeye değer oyun. rx590 se ile oynuyorum
Ne ladar bekliyprsun hocam ssd mi hdd mi kurdun ve nasıl ayarlarda kaç fps alıyorsun??

O sadece belli bölgelerde böyle diye duymuştuö 🤔

Ne ladar bekliyprsun hocam ssd mi HDD mi kurdun ve nasıl ayarlarda kaç fps alıyorsun??
ssd'de yer yoktu hddye kurdum barracuda 1tb var. Biraz da bundan kaynaklı bekleme ekranları uzun sürüyor yüksek ayarlarda 60fps zorluyor 55-60 falan

ssd'de yer yoktu hddye kurdum barracuda 1tb var. Biraz da bundan kaynaklı bekleme ekranları uzun sürüyor yüksek ayarlarda 60fps zorluyor 55-60 falan
Max ayarlarda?

Hocam o zaman izledimiz rtx 2080ti cideolaeı fln yalan mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,101
Üyeler
189,035
Son üye
theteddy61
Geri