Neler Yeni

Microsoft Game Pass?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bilal akbaba
game pass alıcam içinde minecraft'da veriyorlar acaba premium serverlara girebiliyor muyuz

TolgaUnal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga Ünal
Minecraft ın java sürümünü vermiyor sadece Win sürümünü veriyor. Alıcaksan ona göre al

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
game pass alıcam içinde minecraft'da veriyorlar acaba premium serverlara girebiliyor muyuz
Hocam öncelikle premium diye bir şey yok, küçükken bizlere kakalamak için uydurulmuş bir şey. Oyun orijinal ise tüm serverlera girebiliyorsunuz, hypixel,hivemc gibi serverler cracke izin vermediği için giremiyorduk.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Minecraft ın java sürümünü vermiyor sadece Win sürümünü veriyor. Alıcaksan ona göre al
Bedrock sürümü bence daha iyi ve performanslı, 1650tilı laptopta bile droplar yiyorum javada ama bedrockda sıkıntısız oynuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bilal akbaba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hiç fark etmez bana göre çocukluğumda alamadığım premium şimdi almak istiyorum onun için sordum biraz daha açık konuşursan

TolgaUnal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga Ünal
hocam hiç fark etmez bana göre çocukluğumda alamadığım premium şimdi almak istiyorum onun için sordum biraz daha açık konuşursan
Hocam öncelikle premium diye bir şey yok, küçükken bizlere kakalamak için uydurulmuş bir şey. Oyun orijinal ise tüm serverlera girebiliyorsunuz, hypixel,hivemc gibi serverler cracke izin vermediği için giremiyorduk.
@stizzy nin de dediği gibi premium diye bir şey yok orjinal oyun var game pass de artık java sürümü veriyor ise orjinal oyun olacağı için tüm sunuculara girebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bilal akbaba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır hocam teşekkür ederim

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76