Microsoft.net Framework

Quixep

80+
Reaksiyon skoru
4
Öncelikle merhabalar. Ben bilgisayarımda bazı uygulamaları açamıyorum. Karşıma aşağıdaki gibi bir pencere açılıyor. Daha sonra ise bu gösterdiği sürümü indirmeye çalıştığımda ise 2. fotoğrafta da gözüktüğü gibi "zaten yüklü." diyor ve bu sebepten dolayı bu sürümü yükleyemiyorum ve uygulamaları açamıyorum. Nasıl bu düzelteceğimi bilmiyorum. Youtube'a falan çok fazla baktım ama yine de olmadı. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Ekler

• resim_2021-01-18_100913.png
    resim_2021-01-18_100913.png
    9 KB · Hit: 37
  • resim_2021-01-18_101303.png
    resim_2021-01-18_101303.png
    18.8 KB · Hit: 46
Öncelikle merhabalar. Ben bilgisayarımda bazı uygulamaları açamıyorum. Karşıma aşağıdaki gibi bir pencere açılıyor. Daha sonra ise bu gösterdiği sürümü indirmeye çalıştığımda ise 2. fotoğrafta da gözüktüğü gibi "zaten yüklü." diyor ve bu sebepten dolayı bu sürümü yükleyemiyorum ve uygulamaları açamıyorum. Nasıl bu düzelteceğimi bilmiyorum. Youtube'a falan çok fazla baktım ama yine de olmadı. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
frameworku sil yeniden yükle yada formatla pcyi
Post automatically merged:

daha üst bir framework sürümüde kurabilirsin

frameworku sil yeniden yükle yada formatla pcyi
Post automatically merged:

daha üst bir framework sürümüde kurabilirsin
bana kalırsa pc formatlamaya gerek yok ama şunu söyliyim. Birkaç tane üs sürüm yüklemeye çalıştım olmadı.

Geri