Ücretsiz olan Libre Office'i kullanabilirsin.Dostlar selamlar.
Microsoft Office 2010 ücretsiz olarak indirip kullanmak istiyorum. Biliyorum doğru değil ama malum imkanlar dahilinde kullanmam gerekiyor. Önerebileceğiniz bir yer var mı?
Hocam 30 tl ye falan oem office key satılıyor onlara bakabilirsinizteşekkürler hallettim. konuyu kapatabilirsiniz.
Paylaşım yapamazı link olarak. Ama nasıl yapacağını söyleyebiliriz.14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı
KMSPICO indirdikten sonra PC'nin 2 hafta sonraki halini görürsünüz hocamPaylaşım yapamazı link olarak. Ama nasıl yapacağını söyleyebiliriz.
Ee kardeşim internetten indir kmspicoyu. Artık nereden indirsin bilemem. İndir sonra aktivasyon yap hayırlı olsun
Not defterine yazıp bunu CMD olarak çalıştırma yöntemi ile crack yapma yoluda var.
Ya aklıma takıldıda üniversite hocası AutoCAD için şuraya girin lisans şeysini okul hesabınızla ücretsiz veya indirimli alabilirsiniz demek yerine internetten crack ile indirebilirsiniz diyor. Ee şimdi hoca naneyi yimedimi![]()
Ee 3 senedir kullanıyorum 2 bilgisayar ile. Hatta 3 bilgisayar ile. Birazcık zortladın sanki.KMSPICO indirdikten sonra PC'nin 2 hafta sonraki halini görürsünüz hocamEn iyisi üniversitede okunuyorsa oradan öğrenci işlerinden yapabiliyorsun aktivasyonunu.
Bilgisayarlarınız 3 senedir zombi ağı sunucusu. Birazcık zortladın sanki.Ee 3 senedir kullanıyorum 2 bilgisayar ile. Hatta 3 bilgisayar ile. Birazcık zortladın sanki.
Yeni topladığım sistemde yanlışıkla kurdum ve 2 hafta sonra google aramalarında reklamlarla, bilgisayardaki anlık sıcaklık dalgalanmalarıyla karşılaştım. Kurmak sizin tercihiniz, ancak bunu kurdurmaya çalışmanız sizin yanlışınız. Forumda W10 etkinleştirme rehberi mevcut, hiç değilse onu önerirdiniz. KMSPICO önermek nedir?Ee 3 senedir kullanıyorum 2 bilgisayar ile. Hatta 3 bilgisayar ile. Birazcık zortladın sanki.
forum.donanimarsivi.com
E7500 ile sanki zombi ağı sunucusu olsaydı kasması gerekmezmiydi? Tamam dediklerin doğru ama 2 tür KMS var. Birisi Kmspico diğeri Microsoft'un KMS'siBilgisayarlarınız 3 senedir zombi ağı sunucusu. Birazcık zortladın sanki.Alıntıyı görüntüle
Böyle düşüneceğiniz için optimizasyonlar var zaten.E7500 ile sanki zombi ağı sunucusu olsaydı kasması gerekmezmiydi? Tamam dediklerin doğru ama 2 tür KMS var. Birisi Kmspico diğeri Microsoft'un KMS'si
2 türlüde kullandım sorun yaşamadım.