Microsoft Office 2010 ÜCRETSİZ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Kerem Hot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Dostlar selamlar.
Microsoft Office 2010 ücretsiz olarak indirip kullanmak istiyorum. Biliyorum doğru değil ama malum imkanlar dahilinde kullanmam gerekiyor. Önerebileceğiniz bir yer var mı?

Dostlar selamlar.
Microsoft Office 2010 ücretsiz olarak indirip kullanmak istiyorum. Biliyorum doğru değil ama malum imkanlar dahilinde kullanmam gerekiyor. Önerebileceğiniz bir yer var mı?
Ücretsiz olan Libre Office'i kullanabilirsin.

teşekkürler hallettim. konuyu kapatabilirsiniz.

14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı

Paylaşım yapamazı link olarak. Ama nasıl yapacağını söyleyebiliriz.

Ee kardeşim internetten indir kmspicoyu. Artık nereden indirsin bilemem. İndir sonra aktivasyon yap hayırlı olsun 😂😂

Not defterine yazıp bunu CMD olarak çalıştırma yöntemi ile crack yapma yoluda var.

Ya aklıma takıldıda üniversite hocası AutoCAD için şuraya girin lisans şeysini okul hesabınızla ücretsiz veya indirimli alabilirsiniz demek yerine internetten crack ile indirebilirsiniz diyor. Ee şimdi hoca naneyi yimedimi 😂😂

Paylaşım yapamazı link olarak. Ama nasıl yapacağını söyleyebiliriz.

Ee kardeşim internetten indir kmspicoyu. Artık nereden indirsin bilemem. İndir sonra aktivasyon yap hayırlı olsun 😂😂

Not defterine yazıp bunu CMD olarak çalıştırma yöntemi ile crack yapma yoluda var.

Ya aklıma takıldıda üniversite hocası AutoCAD için şuraya girin lisans şeysini okul hesabınızla ücretsiz veya indirimli alabilirsiniz demek yerine internetten crack ile indirebilirsiniz diyor. Ee şimdi hoca naneyi yimedimi 😂😂
KMSPICO indirdikten sonra PC'nin 2 hafta sonraki halini görürsünüz hocam :D En iyisi üniversitede okunuyorsa oradan öğrenci işlerinden yapabiliyorsun aktivasyonunu.

KMSPICO indirdikten sonra PC'nin 2 hafta sonraki halini görürsünüz hocam :D En iyisi üniversitede okunuyorsa oradan öğrenci işlerinden yapabiliyorsun aktivasyonunu.
Ee 3 senedir kullanıyorum 2 bilgisayar ile. Hatta 3 bilgisayar ile. Birazcık zortladın sanki.

Ee 3 senedir kullanıyorum 2 bilgisayar ile. Hatta 3 bilgisayar ile. Birazcık zortladın sanki.
Bilgisayarlarınız 3 senedir zombi ağı sunucusu. Birazcık zortladın sanki.
1646304529636.png

Yeni topladığım sistemde yanlışıkla kurdum ve 2 hafta sonra google aramalarında reklamlarla, bilgisayardaki anlık sıcaklık dalgalanmalarıyla karşılaştım. Kurmak sizin tercihiniz, ancak bunu kurdurmaya çalışmanız sizin yanlışınız. Forumda W10 etkinleştirme rehberi mevcut, hiç değilse onu önerirdiniz. KMSPICO önermek nedir?

Bilgisayarlarınız 3 senedir zombi ağı sunucusu. Birazcık zortladın sanki.Alıntıyı görüntüle
E7500 ile sanki zombi ağı sunucusu olsaydı kasması gerekmezmiydi? Tamam dediklerin doğru ama 2 tür KMS var. Birisi Kmspico diğeri Microsoft'un KMS'si

2 türlüde kullandım sorun yaşamadım.

E7500 ile sanki zombi ağı sunucusu olsaydı kasması gerekmezmiydi? Tamam dediklerin doğru ama 2 tür KMS var. Birisi Kmspico diğeri Microsoft'un KMS'si

2 türlüde kullandım sorun yaşamadım.
Böyle düşüneceğiniz için optimizasyonlar var zaten.
Ücretsiz olan her şeyde ürün sizsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,134
Üyeler
194,853
Son üye
ffırat