Sony seviyorum mu dedim ben sony zaten oyun dünyasının en illet paragöz şirketlerinden, Microsoftta izinden geliyor. Konsolum yokAnladım kral PS'cisin.
Kral Microsoft Forza serisinin yapımcısı yani tamamen Microsoft yapmadı fakat Playground Games Xbox'ın oyun stüdyolarından.Sony seviyorum mu dedim ben sony zaten oyun dünyasının en illet paragöz şirketlerinden, Microsoftta izinden geliyor. Konsolum yok
Ee rezil oyun direksiyon çeyrek tur dönüyor araba sesleri hepsi aynı harita bomboş keyifsiz arcade oyun iyi oyun şirketi mi oluyor playgrounda sahip olunca, sen ortaokula gitmiyorken ben forza 4te level kasıyordumKral Microsoft Forza serisinin yapımcısı yani tamamen Microsoft yapmadı fakat Playground Games Xbox'ın oyun stüdyolarından.
Peki her şey direksiyonun dönmesi mi? Araç sesleri de aynı değil.Ee rezil oyun direksiyon çeyrek tur dönüyor araba sesleri hepsi aynı harita bomboş keyifsiz arcade oyun iyi oyun şirketi mi oluyor playgrounda sahip olunca, sen ortaokula gitmiyorken ben forza 4te level kasıyordum
Fakat harita konusunda haklısın harita cidden sarmıyor.Ee rezil oyun direksiyon çeyrek tur dönüyor araba sesleri hepsi aynı harita bomboş keyifsiz arcade oyun iyi oyun şirketi mi oluyor playgrounda sahip olunca, sen ortaokula gitmiyorken ben forza 4te level kasıyordum
Düşünsenize Microsoft lisans alıp hemen şak diye İron Man oyunu yapıyor. Sony de oyunu istiyor Microsoft vermiyorHarika olurdu.
Microsoft oyun konusunda baya batırdı bence. Sony de yokuş aşağı gidiyor eski günlerinden çok uzakta ama Microsoft da bu fırsatı kullanamıyor anca Game Pass odaklı oyunlarla kütüphane doldurma derdinde.Kral Microsoft Forza serisinin yapımcısı yani tamamen Microsoft yapmadı fakat Playground Games Xbox'ın oyun stüdyolarından.