Neler Yeni

Microsoft store Forza Horizon 5 500TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Melihbakidemir
Forza Horizon 5 Standart Edition Microsoft Store da 500 TL ye düştü

Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Oyunun standart versiyonu zaten game pass ile geliyor hali hazırda game pass i olan birisi için para vermesine gerek yok. Alınırsa premium paketi almak gerek diğer türlü oyun eksik oluyor. Ben daha 4. oyunu bitiremedim direksiyon yok kolla oynuyorum kollada direksiyon seti kadar sarmıyor. Bu tarz oyunlar için direksiyon seti şart yani aslında oyun parası değilde set insana koyuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Melihbakidemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötü fiyat steamde 16 dolara düşüyor zaten indirimde ordan alırım
steam da indirimler ile aynı fiyata düşüyor biliyorum ama şuan steamda indirim yok 1k civarında fiyat var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun standart versiyonu zaten game pass ile geliyor hali hazırda game pass i olan birisi için para vermesine gerek yok. Alınırsa premium paketi almak gerek diğer türlü oyun eksik oluyor. Ben daha 4. oyunu bitiremedim direksiyon yok kolla oynuyorum kollada direksiyon seti kadar sarmıyor. Bu tarz oyunlar için direksiyon seti şart yani aslında oyun parası değilde set insana koyuyor.
2 aylık gamepass parasına sınırsız sahip olmak varken gamepass bana şuan saçma geliyor ki daha önceden gamepass ile oynayan biri kasılmış oluyor zaten

Hepiniz PC açısından düşünüyorsunuz da konsol kullanan adam da çok

bados123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bahadır Şahin
Alınabilir, ama asıl FH4 alınmalı indirimdeyken.

2 aylık gamepass parasına sınırsız sahip olmak varken gamepass bana şuan saçma geliyor ki daha önceden gamepass ile oynayan biri kasılmış oluyor zaten
Eğer düzgün bir direksiyon setin yoksa ve araba fanı değilsen 1 ay bile oynamazsın muhtemelen, yanında gelen 500'den fazla oyun gamepass'i güzel kılıyor zaten.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

eravinn

80+
kolla oynuyorum kollada direksiyon seti kadar sarmıyor.
bu oyun direksiyon seti ile sarsada kolla daha optimize çalışıyor en baba direksiyonda bile oyun bazen saçmalıyor direksiyon zevk vermiyor kötü vs demiyorum ama kolla oynamak isteyen birisi asetto corsada olduğu gibi zorlanmaz.(oynamak isteyenler illa direksiyon seti lazım sanmasın diye yazdım)

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Kadir Diri
Klavye ile oynanmıyor mu? Direksiyon yada kol şartmı?
Steamde şuanda 16.39 dolar. Daha fazla düşermi?
Klavye ilede oynanıyorsa almayı düşünüyorum

Top Bottom