Melihbakidemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Forza Horizon 5 Standart Edition Microsoft Store da 500 TL ye düştü
steam da indirimler ile aynı fiyata düşüyor biliyorum ama şuan steamda indirim yok 1k civarında fiyat varkötü fiyat steamde 16 dolara düşüyor zaten indirimde ordan alırım
2 aylık gamepass parasına sınırsız sahip olmak varken gamepass bana şuan saçma geliyor ki daha önceden gamepass ile oynayan biri kasılmış oluyor zatenOyunun standart versiyonu zaten game pass ile geliyor hali hazırda game pass i olan birisi için para vermesine gerek yok. Alınırsa premium paketi almak gerek diğer türlü oyun eksik oluyor. Ben daha 4. oyunu bitiremedim direksiyon yok kolla oynuyorum kollada direksiyon seti kadar sarmıyor. Bu tarz oyunlar için direksiyon seti şart yani aslında oyun parası değilde set insana koyuyor.
Alınmaz
Pahallı bence
Eğer düzgün bir direksiyon setin yoksa ve araba fanı değilsen 1 ay bile oynamazsın muhtemelen, yanında gelen 500'den fazla oyun gamepass'i güzel kılıyor zaten.2 aylık gamepass parasına sınırsız sahip olmak varken gamepass bana şuan saçma geliyor ki daha önceden gamepass ile oynayan biri kasılmış oluyor zaten
1) çok pahalı
bu oyun direksiyon seti ile sarsada kolla daha optimize çalışıyor en baba direksiyonda bile oyun bazen saçmalıyor direksiyon zevk vermiyor kötü vs demiyorum ama kolla oynamak isteyen birisi asetto corsada olduğu gibi zorlanmaz.(oynamak isteyenler illa direksiyon seti lazım sanmasın diye yazdım)kolla oynuyorum kollada direksiyon seti kadar sarmıyor.