ege_onall
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
allahtan yurt dışından morunu aldım da içimde kalmadıMesaj otomatik olarak birleştirildi:
1300 TL itopyadan alırken bin kere düşünmüştüm msı alcaktım iyiki diyom şimdi
allahtan yurt dışından morunu aldım da içimde kalmadıMesaj otomatik olarak birleştirildi:
bluetooth almak 150 200tlye daha mantıklı değil miMesaj otomatik olarak birleştirildi:
bluetooth ta gecikme olur mu ki pc de kullanacağım kontrolcünün içinden wireless dongle çıkmıyor mubluetooth almak 150 200tlye daha mantıklı değil mi
Olmuyor ben o şekilde kullanıyorum. 2 tane bile bağladım sıfır lagbluetooth ta gecikme olur mu ki pc de kullanacağım kontrolcünün içinden wireless dongle çıkmıyor mu
anakartımda bluetooth var adaptöre gerek yok o zamanOlmuyor ben o şekilde kullanıyorum. 2 tane bile bağladım sıfır lag
Mantıklı ama bt istememişbluetooth almak 150 200tlye daha mantıklı değil mi
Bunun 2 lisini al 1 hafta rahat götürüyor bende aldimBen aldım bunu da şarjlı pil almayı düşünüyorum şimdi. Şunu buldum, daha iyi öneride bulunabilecek var mı?
Xbox kolunu her oyun görüyor bende alalı 2 ay falan oldu kesinlikle pc de tek bencedeanakartımda bluetooth var adaptöre gerek yok o zaman
şarj edilebilir pil almayı düşünüyorum ileride benBunun 2 lisini al 1 hafta rahat götürüyor bende aldim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Xbox kolunu her oyun görüyor bende alalı 2 ay falan oldu kesinlikle pc de tek bencede
Al hocam arkadaşın atiginida alabilirsiniz ama 2liside iş görüyor o yüzden dedim hem daha ucuzşarj edilebilir pil almayı düşünüyorum ileride ben
Ben aldım bunu da şarjlı pil almayı düşünüyorum şimdi. Şunu buldum, daha iyi öneride bulunabilecek var mı?
Duracel, Varta, Gp en bilindikleri hocam duracel gereksiz şişirmiş fiyatları varta veya gp alabilirsin. Ben bana yeterli olur diye gp modelini tercih ettim nays ile 425tlye falan geldi.Ben aldım bunu da şarjlı pil almayı düşünüyorum şimdi. Şunu buldum, daha iyi öneride bulunabilecek var mı?