Babamın adına demişYaşınız kaç?
Babamın adına demiş
Tavsiye vermek amaçlı söylüyorum, eğer 10 bin üstü paran yoksa girmeye ve uğraşmaya değmezMidas’da tc doğrulamasını falan yapınca direkt uygulamayı kullanabiliyormuyum yoksa farklı bildirim falan gerekiyor mu kayıt olmak için?
18 Altıysanız Halkbank ve Ziraate acılabiliyor diye duymuştum Vasi Hesabı açılıyormuş.Midas’da tc doğrulamasını falan yapınca direkt uygulamayı kullanabiliyormuyum yoksa farklı bildirim falan gerekiyor mu kayıt olmak için?
Babasının başını yakacakBu çocuk habire konu açıyor habire yaşından dolayı babamın adına şunun adına bunun adına işlem yapabilir miyim diyor. Geçenlerde de sms geldi icra borç falan yazıyordu smsjjdd
Kendisi 12 yaşındayım diyor, fakat palavra olduğunu düşünüyorum.Yaşınız kaç?
Sebep?Kendisi 12 yaşındayım diyor, fakat palavra olduğunu düşünüyorum.
Harbi ya shshddhsjjsjjdBu çocuk habire konu açıyor habire yaşından dolayı babamın adına şunun adına bunun adına işlem yapabilir miyim diyor. Geçenlerde de sms geldi icra borç falan yazıyordu smsjjdd
Pek bana göre durmuyor gibi.18 Altıysanız Halkbank ve Ziraate acılabiliyor diye duymuştum Vasi Hesabı açılıyormuş.
Ama Borsa Aşevi degil mesela benim 5 6 aydır hisselerim aynı 6 aydır hatrı sayılır bir zararım var.
Zarar tabiiki sorun degil ama acil nakit ihtiyacı olursa ve ben sabırsızım derseniz sıkıntı. Kimi zaman yeri gelir 1 yıl beklersiniz.
6 Aydır zarardayım sanıyorlar Kızıay Asevi.Sebep?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Harbi ya shshddhsjjsjjd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pek bana göre durmuyor gibi.
Binomo nasıl sence fikrim var mı?6 Aydır zarardayım sanıyorlar Kızıay Asevi.
Yanlıs anlasılmasın zararlara üzülmüyorum Cünkü biliyorum Borsa sabır isi ve sabreden kazanır.
Doğru diyorsun.6 Aydır zarardayım sanıyorlar Kızıay Asevi.
Yanlıs anlasılmasın zararlara üzülmüyorum Cünkü biliyorum Borsa sabır isi ve sabreden kazanır.