Midas’da babamın adına hesap açabilirmiyim?

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Midas’da tc doğrulamasını falan yapınca direkt uygulamayı kullanabiliyormuyum yoksa farklı bildirim falan gerekiyor mu kayıt olmak için?

Yaşınız kaç?

Babanın haberi olmadan böyle şeyler yapmamalısın ve zaten midas fotoğraf da istiyor diye hatırlıyorum

Midas’da tc doğrulamasını falan yapınca direkt uygulamayı kullanabiliyormuyum yoksa farklı bildirim falan gerekiyor mu kayıt olmak için?
Tavsiye vermek amaçlı söylüyorum, eğer 10 bin üstü paran yoksa girmeye ve uğraşmaya değmez

18 Altıysanız Halkbank ve Ziraate acılabiliyor diye duymuştum Vasi Hesabı açılıyormuş.
Ama Borsa Aşevi degil mesela benim 5 6 aydır hisselerim aynı 6 aydır hatrı sayılır bir zararım var.

Zarar tabiiki sorun degil ama acil nakit ihtiyacı olursa ve ben sabırsızım derseniz sıkıntı. Kimi zaman yeri gelir 1 yıl beklersiniz.

Kendisi 12 yaşındayım diyor, fakat palavra olduğunu düşünüyorum.
Sebep?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu çocuk habire konu açıyor habire yaşından dolayı babamın adına şunun adına bunun adına işlem yapabilir miyim diyor. Geçenlerde de sms geldi icra borç falan yazıyordu smsjjdd
Harbi ya shshddhsjjsjjd

18 Altıysanız Halkbank ve Ziraate acılabiliyor diye duymuştum Vasi Hesabı açılıyormuş.
Ama Borsa Aşevi degil mesela benim 5 6 aydır hisselerim aynı 6 aydır hatrı sayılır bir zararım var.

Zarar tabiiki sorun degil ama acil nakit ihtiyacı olursa ve ben sabırsızım derseniz sıkıntı. Kimi zaman yeri gelir 1 yıl beklersiniz.
Pek bana göre durmuyor gibi.

Sebep?

Harbi ya shshddhsjjsjjd

Pek bana göre durmuyor gibi.
6 Aydır zarardayım sanıyorlar Kızıay Asevi.

Yanlıs anlasılmasın zararlara üzülmüyorum Cünkü biliyorum Borsa sabır isi ve sabreden kazanır.

Yanlıs anlasılmasın zararlara üzülmüyorum Cünkü biliyorum Borsa sabır isi ve sabreden kazanır.
Binomo nasıl sence fikrim var mı?

Doğru diyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,339
Üyeler
192,687
Son üye
RainyDream
Geri