Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Migros Kırmızı Etlerde %15 İndirim (Saat 13-17 Arası)

xpart25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Selim Şişman
1745579462546.png

Kıyma sepette 458 Tl'ye düşüyor. MİGROS150 de 150/1500 indirim yapıyordu dün. Fazla alacaklar deneyebilir.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
pozalba
Twitter da çokça şikayet vardı migros sanal market ten alınan etler için

xpart25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Selim Şişman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evine en yakındaki migrostan getirmiyolar mı veya o marketten gel al yapabiliyor muyuz?
Geçen bir arkadaş gel al yapın diyordu
Gel Al da kampanya var mı bakmak lazım hocam. Bazen sanal markette olan gel al da olmuyor. Bir de evine yakın migros sanal markete dahilse öyle o getirir. O dahil değilse dahil olan mağaza getiriyor. Migros hemen için de geçerli bu. Her migros mağazasında migros hemen yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Twitter da çokça şikayet vardı migros sanal market ten alınan etler için
uzman kasap ürünlerinden uzak durmakta fayda var ama bu açık eti tam karar veremedim ben de hocam :/

Bambaataa

80+
Gel Al da kampanya var mı bakmak lazım hocam. Bazen sanal markette olan gel al da olmuyor. Bir de evine yakın migros sanal markete dahilse öyle o getirir. O dahil değilse dahil olan mağaza getiriyor. Migros hemen için de geçerli bu. Her migros mağazasında migros hemen yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzman kasap ürünlerinden uzak durmakta fayda var ama bu açık eti tam karar veremedim ben de hocam :/
Uzman kasap için neden öyle dediniz ben uzman kasap ürünlerini beğeniyorum bilmediğimiz bi sıkıntı mı var

xpart25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Selim Şişman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzman kasap için neden öyle dediniz ben uzman kasap ürünlerini beğeniyorum bilmediğimiz bi sıkıntı mı var
Tamamen gördüğüm yorumlardan dedim hocam. Çok uygun olunca da insan tırsıyo:rolleyes:
Bir de migrosun etleriyle ilgili çok yorum bulamıyorum internette. Bir kere bu çekilen kıymalardan aldım görüntüsü çok güzeldi ama tadı ben beceremedim galiba. Yine kuşbaşısını da aldım onun da görüntüsü çok güzeldi ama onu da ben mi beceremedim dedim bir lezzet eksikliği var. Ben pişirmeyi becerememiş olabilirim diye kimseyi etkilememek için yorum da yapmıyorum. Kurye ile sohbetimizde iyi satıyor migrosun etleri diyor. Ara ara götürüyorum diyor. Siz en iyisi benim yorumları dikkate almayın hocam :(

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Cem
biraz düşük kalite et,hele direk uzman kasap paketli ürünlerden uzak durun.Gidebiliyorsanız sectirin etinizi görün icinize sinerek alın yoksa yağlı rengi atmış kıymayı cekip verirler nasıl olsa atma yok birilerine ucuz mucuz iteliyorlar.

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Zorlı
Gel al yapın not yazın ben gelince kendim çektireceğim deyin kötüsünü veremezler öyle.
Sanal marketten eve isterseniz yağı doldurmuş getirmişlerse iade edin zorluk çıkarmıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
abbas
geçen 1 paket almış eşim migrostan köftesini yerken dişimi kırıyordum kemik çıktı içinden. arkadaş 2025 yılındayız hala göz göre göre kemikli et satıyorlar.

Bambaataa

80+
geçen 1 paket almış eşim migrostan köftesini yerken dişimi kırıyordum kemik çıktı içinden. arkadaş 2025 yılındayız hala göz göre göre kemikli et satıyorlar.
bana da aynısı Namet köftede denk geldi 3 tane taş gibi bişey çıktı muhtemelen kemikti, ondan sonra sildim o markayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,684
Üyeler
172,719
Son üye
tasno
Top Bottom