Neler Yeni

🔥İndirim Migros'ta alkolde indirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ChristianSerratos

80+ Silver

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Kağan UĞURLU
1 şişe baileys bir şişe sheridans yapıştırdım. Eve geçerken bir de bira ve rakı stoğu çekeyim tertemiz miss :D

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Umut Şener
2. sayfadan direk buraya atladım şu klasik tartışmayı 2024 yılında uzatmayın. Bir kere ''Alkol içmeyin'' demek normal ama gelip adama ALKOL İÇMEYECEKSİN ULAN demenin uzatmanın anlamı yok, büyük ihtimalle kimsenin fikri değişmicek zaten.
öyle bir şey diyen yok ki birisi haram yazdı diye dine küfür etmişler durduk yere

Checkmate

80+ Silver
Bira alacağım sıradayım sanki adam öldürmüşüm gibi millet bana bakıyor sırf aldığım şeyin içinde alkol var diye. Sana ne diyesim geliyor, bu kadar cahil herif varken ülkede Türkiye nasıl gelişsin? Zararlı, haram okey peki hepsi bana bundan size ne ne içersem ne yaparsam yaparım. İster inanırım ister inanmam ister içerim ister içmem bu benim hür iradem. ********** yobazların ***** davranışlarından gına geldi.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Umut Şener
Hayatım da hiç bira bile içmedim tadını çok merak ediyorum nasıl bir şey
bira dediğin bildiğin arpa suyu,viski dediğin bildiğin patates suyu.yani tatlarını alkolü bırakan kimse övmüyor tanık olduğum kadarıyla.Arpadan yapılıyor diye maltana denemiştim o da 2. kez para verilecek kadar olayı olan bir şey değil.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Dax Saz
Tebliğciler insanlara yok şu haram yok bu haram deme hakkını kendilerinde görüyor da birisi de camiye girip cuma namazında Allah yok diye bağırsa ne kadar tolerans gösterirler acaba merak ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,157
İsim
Burak Karadağ
bira dediğin bildiğin arpa suyu,viski dediğin bildiğin patates suyu.yani tatlarını bırakan kimse övmüyor bildiğim kadarıyla
bok gibi ben sevmiyom en içilebilir viski bence tat olarak
Denemeyi çok isterdim hele ki şarap içmek ama dini duygular ve hayatım boyunca ağzıma bile değdirmemiş olmamdan dolayı kendimi lekelemek istemiyorum ve içene de lafım yok herkesin hayatı kendine dostum

ChristianSerratos

80+ Silver
Hocam 3. Monitörü alıcaktım ya keşke haberim olmasaydı indirimden :) neyse monitörü ertelemiş olduk biraz
Migros'tan geliyorum viskiler yağmalanıyor şaraplar bitmiş son JW Black ben aldım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom