ChristianSerratos
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün son olma yüksek ihtimalle.Hala devam ediyor mu indirim
Bugün son olma yüksek ihtimalle.Hala devam ediyor mu indirim
öyle bir şey diyen yok ki birisi haram yazdı diye dine küfür etmişler durduk yere2. sayfadan direk buraya atladım şu klasik tartışmayı 2024 yılında uzatmayın. Bir kere ''Alkol içmeyin'' demek normal ama gelip adama ALKOL İÇMEYECEKSİN ULAN demenin uzatmanın anlamı yok, büyük ihtimalle kimsenin fikri değişmicek zaten.
bira dediğin bildiğin arpa suyu,viski dediğin bildiğin patates suyu.yani tatlarını alkolü bırakan kimse övmüyor tanık olduğum kadarıyla.Arpadan yapılıyor diye maltana denemiştim o da 2. kez para verilecek kadar olayı olan bir şey değil.Hayatım da hiç bira bile içmedim tadını çok merak ediyorum nasıl bir şey
bok gibi ben sevmiyom en içilebilir viski bence tat olarakHayatım da hiç bira bile içmedim tadını çok merak ediyorum nasıl bir şey
bira dediğin bildiğin arpa suyu,viski dediğin bildiğin patates suyu.yani tatlarını bırakan kimse övmüyor bildiğim kadarıyla
Denemeyi çok isterdim hele ki şarap içmek ama dini duygular ve hayatım boyunca ağzıma bile değdirmemiş olmamdan dolayı kendimi lekelemek istemiyorum ve içene de lafım yok herkesin hayatı kendine dostumbok gibi ben sevmiyom en içilebilir viski bence tat olarak
Migros'tan geliyorum viskiler yağmalanıyor şaraplar bitmiş son JW Black ben aldımHocam 3. Monitörü alıcaktım ya keşke haberim olmasaydı indirimden neyse monitörü ertelemiş olduk biraz
Eleştiriye hakaretle muhalefet edilmez sanane içmeyenden içilmesini önermeyenden...Milletin yediğini içtiğine karışan değil onlara karşı çıktığım için ben uyarı alıyorum müq forum.