Neler Yeni

🔥İndirim Migros'ta alkolde indirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Doğukan
Alkol savunmak için Dine hakaret ediyorsunuz üzerine de Atatürkü alet ediyorsunuz .Çok ucuz insanlarsınız.
sorunun alkol değilde sizin gibi insanların yaşamına müdahele etmeyi kendine sorumluluk bilen zihniyet olduğunu anladığınız zaman tüm problem ortadan kalkacaktır

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Forum gibi forum prezar.. den alkole kadar her türlü indirimi buluyorsunuz shsjdjdkdkkdkdld

ChristianSerratos

80+ Silver
Dostum bir şeyin zararlı olup olmadığını anlamak için onu yapmak mı gerekiyor? Düşünmekten aciz misin sen? İstersen alkolün vücuda ne yaptığını Youtube üzerinden bile 3-5 dakikalık bir video izleyerek anlayabilirsin. Bir şey zararlıysa isterse 1 tane alana 10 tane bedava olsun ona yine karşı çıkarım.
Yani alkol alan adamların hiç biri zararlı olduğunu bilmiyor ama sen üstün zekan ile buraya gelip zararlı mı diyorsun

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
sorunun alkol değilde sizin gibi insanların yaşamına müdahele etmeyi kendine sorumluluk bilen zihniyet olduğunu anladığınız zaman tüm problem ortadan kalkacaktır
Haram diyen insan kimseye karışmıyor.İnanmayanı ilgilendirmez o uyarı.Hakaret için bahane aramayın

poqovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak ER
Anayasa Madde 58: “Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır.”

Devlet gerekli tedbirleri alsın. İçip içip karısını çoluğunu çocuğunu döven öldürenden geçilmiyor. Üstüne adam içiyor trafiğe çıkıyor, sonra karşı şeride geçip bir aileyi komple öldürüyor. Ulan içmesini bilen var mı doğru düzgün? %95'i içip terör estiriyor kaza yapıyor adam öldürüyorsa bu mereti yasaklamak anayasal olarak devletin vazifesidir.
Aynı anayasaya göre TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ LAİK' tir.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani alkol alan adamların hiç biri zararlı olduğunu bilmiyor ama sen üstün zekan ile buraya gelip zararlı mı diyorsun
Sana araştırman için yol gösterdim, en basitinden YKS'ye hazırlanan bir öğrenci dahi Dr.biyoloji youtube kanalından anlar alkolün zararlı olduğunu adam daha o seviyeden çocuklara bunun ne kadar zararlı olduğunu anlatıyor, ki bu bahsettiğim adam tıpta doktora yapmak için isveçte eğitim görüyor.

ChristianSerratos

80+ Silver
Sana araştırman için yol gösterdim, en basitinden YKS'ye hazırlanan bir öğrenci dahi Dr.biyoloji youtube kanalından anlar alkolün zararlı olduğunu adam daha o seviyeden çocuklara bunun ne kadar zararlı olduğunu anlatıyor, ki bu bahsettiğim adam tıpta doktora yapmak için isveçte eğitim görüyor.
Hocam gereksiz uzamasına ve zararlı olduğunu söylemenize gerek yok dediğim örnek hala geçerli.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,718
Üyeler