🔥İndirim Migros'ta alkolde indirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O düşüncesini paylaşmamış. Haram demiş. Kime göre haram ? Neye göre haram ? Kendisi müslüman diye bende müslüman olacak değilim. ''Haram...'' diyip geçemez. Banane senin haramından. Herkes sen mi ?
büyük sorunların var senin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden öyle dedin kardeş
Zararlı diye olum siz ayık kafayla yazıyonuz demi

büyük sorunların var senin

Zararlı diye olum siz ayık kafayla yazıyonuz demi
Dinle kafayı bozmadım en azından 🤡 (KENDİ DÜŞÜNCEM)

Çok garip bir forum burası xd

Milletin keyfine ağzınızı açacağınıza bizi bu hale getirenlere ağzınızı açın lütfen ;)

Dinle kafayı bozmadım en azından 🤡 (KENDİ DÜŞÜNCEM)

Çok garip bir forum burası xd

Milletin keyfine ağzınızı açacağınıza bizi bu hale getirenlere ağzınızı açın lütfen ;)
Bizim halimizde sorun yok kardeşim ?

Bu gün indirim devam ediyor mu ediyorsa bu gün alacağım.
Tuborg amber alacağım bakalım başka öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Anayasa Madde 58: “Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır.”

Devlet gerekli tedbirleri alsın. İçip içip karısını çoluğunu çocuğunu döven öldürenden geçilmiyor. Üstüne adam içiyor trafiğe çıkıyor, sonra karşı şeride geçip bir aileyi komple öldürüyor. Ulan içmesini bilen var mı doğru düzgün? %95'i içip terör estiriyor kaza yapıyor adam öldürüyorsa bu mereti yasaklamak anayasal olarak devletin vazifesidir.

Eskilerin çok güzel bir sözü var : içeceksin şarabı...anlayan anladı. Yorumlara bakınca ne kadar haklılarmış diyorum. Normalde içmem ama bu akşam patlatıyorum bir tane.

İçen içsin haram da gayrimüslimi ilgilendirmez uyarana saldırmak da terbiyesizliktir adam inananları uyarıyor sonuçta

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,509
Üyeler
184,468
Son üye
mrsminaa