🔥İndirim Migros'ta bisküvi, kek, gofret 2 al 1 iade

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,753
1746219819909.webp

3-4 Mayıs tarihlerinde Migros'ta bisküvi, kek ve gofret ürünlerde "2 öde, 1'i Money karta iade

2 al 1 öde olsa daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parolpara ile 800 e 400 iade alıp Migrostan da money iade 400 alsak beleşe gelmiş olmuyor mu

2 al 1 öde olsa daha iyi

Parolpara ile 800 e 400 iade alıp Migrostan da money iade 400 alsak beleşe gelmiş olmuyor mu
kampanyalarına nereden ulaşabilirim ? hiç kullanmadım daha önce de varsa güzel indirimlerkullnaayım

kampanyalarına nereden ulaşabilirim ? hiç kullanmadım daha önce de varsa güzel indirimlerkullnaayım
kendi sitesinde girilmiyor kampanyalara

kendi sitesinde girilmiyor kampanyalara
Parolapara için diyorsan hiç bilmiyorum onu ben de yapmadım

Kampanya daha başlamamış galiba önceden her ürünün yanında 2 al 1 iade yazıyordu saat sabah 9-10 gibi başlar

Ediyor ama biraz karışık 2 al 1 iade olmayan bir çikolata almışsındır
Dostum sence onu yanlış yapma olasılığım var mı?
22 Nisan'da tambol fıstıklı aldım 2 al 1i iade diyordu.
5 yılıdır migrostan alışveriş yapıyorum.

Yapıyorlar bunu. Şikayet etmeden de yatırmıyorlar o yüzden en iyisi 2 al 1 ödeyi beklemek.

Money çıkmadan önce bile migroslardan alışveriş yapardım, nerdeyse hiç problem yaşamazdım. Yıllar önce birşeyler oldu ve tüm politikaları değişti. Eski güvenilirlikleri kalmadı. Ne ödeme esnasında nede ödemeden sonra. Saolsunlar bazı konularda geri dönüş yapıyorlar ama çözmek istemiyorlar. Bilerek yanlış yere yerleştirilen fiyat etiketleri, saatlerce teslim edilmeyen teslim al servisleri, bazı bankalar ile bilerek problem yaşıyoruz ayakları. Mağlesef haklı. Banada uzun zamandır hiç money yatmadı.

22 Nisan daki kampanyada bizim bölgede tambol lar geçerli değildi.
Bölgeye göre değişiyor mu bu da ?

adamlar çarkı döndürecek bi şekilde. bedava mal yok malın parasını kullanıyorlar çıkınca geri iade

Geri