SkywalkerX
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Selamlar.Seslendirme yapmak için mikrofon arıyorum.Elimde midexv5 var ve berbat.Obs, Nvidia her türlü programı denedim.Ses temiz olmuyor.5 k bütcem var.Aşağıda ki ürünler nasıldır veya başka önerileriniz varsa yardım eder misiniz.Fifine A6T hoşuma gitti.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.idefix.com
HyperX Solocast Hmıs1x-xx-bk/g Oyuncu Mikrofonu - Fiyatı, Yorumları
Solocast Hmıs1x-xx-bk/g Oyuncu Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Fifine Ampligame A6t Twitch, Youtuber, Gamer, Tiktok, Yayıncı Usb Mikrofon Seti - Fiyatı, Yorumları
Ampligame A6t Twitch, Youtuber, Gamer, Tiktok, Yayıncı Usb Mikrofon Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
HyperX Quadcast 2 Oyun Mikrofonu - Siyah - Fiyatı, Yorumları
Quadcast 2 Oyun Mikrofonu - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Fifine K658 Usb Mikrofon Rgb Yayıncı Bilgisayar Mikrofonu. - Fiyatı, Yorumları
K658 Usb Mikrofon Rgb Yayıncı Bilgisayar Mikrofonu. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Fifine Ampligame A8 Usb Twitch Youtuber Yayıncı Oyuncu Bilgisayar Rgb Mikrofonu
Fifine Ampligame A8 Usb Twitch Youtuber Yayıncı Oyuncu Bilgisayar Rgb Mikrofonu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Yayıncı Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Son düzenleme: