ayaz ilgezdi
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Dostlar bütcem 500TL mikrofonu çok güzel bir kulaklık önerir misiniz?
Mikrofonu pek iyi degil hocam ya da izledigim videoda öyle degilCorsair hs 50 pro
ben arctis 3 kullanıyorum memnunumDostlar bütcem 500TL mikrofonu çok güzel bir kulaklık önerir misiniz?
Hocam mikrofonu güzel olması lazım 2-3 ay onun ile video atacagım.HyperX Cloud Stinger Oyuncu Kulaklık HX-HSCS-BK/NA Fiyatı
HyperX Cloud Stinger Oyuncu Kulaklık HX-HSCS-BK/NA en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Dostum hyprex mikrofonu iyi değilmiHocam mikrofonu güzel olması lazım 2-3 ay onun ile video atacagım.
hocam bende arctis 3'ün mikrofonu ile video çekiyorum. geforce expreince'den böyle kaydediyor. (laptop kullandığım için uzatma kablosunu takmıyorum uzatma kablosu ile daha iyi kayıt alıyor)Hocam mikrofonu güzel olması lazım 2-3 ay onun ile video atacagım.
Cloud Stinger değil.Dostum hyprex mikrofonu iyi değilmi
Cloud Stinger değil.
HS50 Pro var ne Arctis 3 ühocam bende arctis 3'ün mikrofonu ile video çekiyorum. geforce expreince'den böyle kaydediyor. (laptop kullandığım için uzatma kablosunu takmıyorum uzatma kablosu ile daha iyi kayıt alıyor)
HS50 Pro varken almazdım.Asus TUF Gaming H3 7.1 Silver Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Asus TUF Gaming H3 7.1 Silver Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com