RecepTugruL
80+
Dahası
Arkadaşlar Merhaba burda arastırmam ve arkadaşların tavsiyeleri üzere Millenicom Abonesi oldum Pazar Günü Başvuru yaptım. Yaklaşık 2 saat önce millenicom 50 megabit millenicom sözlesmesini yaptık ve kurulum tamamlandı.
Modem güncellemesi vs hepsi tamamlandı ve şuan evimde pc yok .
Güncel olarak Wifi Bağlantısı Hız testi sonuçlarını sizler ile paylaşmak istedim
Download; 45 Megabit
Upload; 8 Megabit
Ping; 18
Umarım millenicom bağlatmak veya internet nereye hangi firmaya başvuru yapayım konusunda tereddüt edenlere yararı dokunur bu konunun.
Dip not; Millenicom firması ile herhangi bir ilgi alakam yoktur.
Zaten belirttim burada millenicom tavsiyeleri üzerine başvuru yaptım firmaya ve şuan bu değerler ile gayet memnunum umarım devamı gelir okuduğunuz zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Modem güncellemesi vs hepsi tamamlandı ve şuan evimde pc yok .
Güncel olarak Wifi Bağlantısı Hız testi sonuçlarını sizler ile paylaşmak istedim
Download; 45 Megabit
Upload; 8 Megabit
Ping; 18
Umarım millenicom bağlatmak veya internet nereye hangi firmaya başvuru yapayım konusunda tereddüt edenlere yararı dokunur bu konunun.
Dip not; Millenicom firması ile herhangi bir ilgi alakam yoktur.
Zaten belirttim burada millenicom tavsiyeleri üzerine başvuru yaptım firmaya ve şuan bu değerler ile gayet memnunum umarım devamı gelir okuduğunuz zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.