Neler Yeni

Millenicom 50 megabit abonesi oldum Değerler..

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Bende bu temmuzda millenicoma geçicem 100 tl olan paketten 53 mbps alacağım insallah ama upload yazmıyor nereden bakıyoruz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Son düzenleme:

Kez0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tuncay Öztürk
Arkadaşlar Merhaba burda arastırmam ve arkadaşların tavsiyeleri üzere Millenicom Abonesi oldum Pazar Günü Başvuru yaptım. Yaklaşık 2 saat önce millenicom 50 megabit millenicom sözlesmesini yaptık ve kurulum tamamlandı.

Modem güncellemesi vs hepsi tamamlandı ve şuan evimde PC yok .

Güncel olarak Wifi Bağlantısı Hız testi sonuçlarını sizler ile paylaşmak istedim

Download; 45 Megabit
Upload; 8 Megabit
Ping; 18

Umarım millenicom bağlatmak veya internet nereye hangi firmaya başvuru yapayım konusunda tereddüt edenlere yararı dokunur bu konunun.

Dip not; Millenicom firması ile herhangi bir ilgi alakam yoktur.

Zaten belirttim burada millenicom tavsiyeleri üzerine başvuru yaptım firmaya ve şuan bu değerler ile gayet memnunum umarım devamı gelir okuduğunuz zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Şuan aradım görüştüm turknetden geçiş yaptım gerek fiyatı gerek fiber kullanmı olarak milenicom a geçiş yaptım kurumlum 2 .3 güne olur umarım karşınızda muhattap olucak birileri var bu konuda turknetin önündeler.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
29 mayısta telefonla abonelik başlattık hala kurulum için bekliyoruz Millenicomu. Bende buradaki yorumlara kullananlara güvenerek başvurdum ama neredeyse pişman olacağım geçtiğimde çünkü başvurduğum tarihten beri evimde internetim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
29 mayısta telefonla abonelik başlattık hala kurulum için bekliyoruz Millenicomu. Bende buradaki yorumlara kullananlara güvenerek başvurdum ama neredeyse pişman olacağım geçtiğimde çünkü başvurduğum tarihten beri evimde internetim yok.
Bölgeye göre ve yoğunluğa göre etkileri vardır kardeşim. Ben Pazar basvurdum. Perşembe öğlen kurulum tamamlandı. 4 gün sürdü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom