forum.donanimarsivi.com
Burdan sorucam peki tolunay ören 1 upload falan aliyordu 7ydi eskiden aramiş düzeltmemiş böyle sorunlar oluyor mu?Geçebilirsin tavsiye ederim. İşlerinde başarılılar. Konumu buradan bulabilirsin:
Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç
Merhabalar, Kimseyi yormayacak şekilde kısa ve öz anlatmaya çalışacağım umarım becerebilirim. Öncelikle Türk Telekom 35/3 paket kullanıyordum 1 yıllık taahhüt ile. 27.03.2021 Tarihinde taahhütüm bitecekti ve verdikleri hizmetten memnun değildim (COVID'den dolayı 6 olan upload bana hala 3...forum.donanimarsivi.com
Sorun olursa sorabilirsin.
Arada istisnalar olabilir hattı ile bir sorun vardır vb vb millenicom iyidir.Burdan sorucam peki tolunay ören 1 upload falan aliyordu 7ydi eskiden aramiş düzeltmemiş böyle sorunlar oluyor mu?
altyapın destekliyorsa öneririmMillenicom'a gecicem ama emin değilim geçmeli miyim geçmemeliysem nereye geçeyim?
Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım, karşılaşanların da genelde zaten altyapısı problemli oluyor.Burdan sorucam peki tolunay ören 1 upload falan aliyordu 7ydi eskiden aramiş düzeltmemiş böyle sorunlar oluyor mu?
Senin altyapın kaç gösteriyor 100 mbps mi?100mb download 8 upload var sitesinde oyle yaziyor
O zaman düşünmeden geçebilirsin. Zaten ne kaybedersin taahhüt yok bir şey yok.Yes doenload olarak bu kadar gösteriyor
Benimki 82 gosteriyor bu lanet turknet bana 4 veriyorSenin altyapın kaç gösteriyor 100 mbps mi?
TürknetBenimki 82 gosteriyor bu lanet turknet bana 4 veriyor