Bende anlamiyorumki ya millenicoma gecersem oda 4 verirse boşaTürknet sıkıntıliymiş zaten oyle duyduydum
Vereceğini düşünmüyorum. Şahsen ben bağlattıktan 1 hafta sonra aradılar memnun musunuz bir problem var mı diye.Bende anlamiyorumki ya millenicoma gecersem oda 4 verirse boşa
paket mi öyle alt yapının desteklediği değer mi öyle?100mb download 8 upload var sitesinde oyle yaziyor
100'müş desteklediğipaket mi öyle alt yapının desteklediği değer mi öyle?
bana 100 gösteriyor 142 leri gördümBenimki 82 gosteriyor bu lanet turknet bana 4 veriyor
Bu da saçmalık işte onu anlamıyorum. Sabit bir hız yerine maksimum veriyorlar. Öyle olunca da dalgalanma oluyor ister istemez.bana 100 gösteriyor 142 leri gördüm
zaten pakette sabit bir hızdan bahsedilmiyor, ama evet bu kötü bir özellik ilk geçtiğim zamanlarda gece 12 den sonra 10mb downloada kadar düştü ama birkaç gün içerisinde düzeldiBu da saçmalık işte onu anlamıyorum. Sabit bir hız yerine maksimum veriyorlar. Öyle olunca da dalgalanma oluyor ister istemez.
Tabii bahsedilmiyor haklısınız. Ben de mesela hani 142 alabiliyorsanız 130'a sabitlesinler ki dalgalanma olmasın hep aynı hızı alın problemsiz bir şekilde.zaten pakette sabit bir hızdan bahsedilmiyor, ama evet bu kötü bir özellik ilk geçtiğim zamanlarda gece 12 den sonra 10mb downloada kadar düştü ama birkaç gün içerisinde düzeldi
Buradan da sorgulayıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?100mb download 8 upload var sitesinde oyle yaziyor
fiyatının düşük olmasının sebebi de bu sanırım, daha önce türk telekomdaydım 50/8 paketiydi o 109 tl gibi bir ücret ödüyordum o zaman verdikleri internet sabitti şuan 100/10 alıyorum 85 tl ama dalgalanma varTabii bahsedilmiyor haklısınız. Ben de mesela hani 142 alabiliyorsanız 130'a sabitlesinler ki dalgalanma olmasın hep aynı hızı alın problemsiz bir şekilde.
forum.donanimarsivi.com